Mehmet Ali Nuroğlu kimdir? Kaç yaşında?

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir ? Kaç yaşında? Başarılı projelerde yer alan Mehmet Ali Nuroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Tüm sorularınız cevabı haberimizde...

Mehmet Ali Nuroğlu oynadığı birçok başarılı proje sayesinde adını duyurmuştur. Son günlerde gündemde olan Mehmet Ali Nuroğlu eğitim hayatı ve iş hayatı ODTÜ felsefe bölümünde üç yıl eğitim görmesinin ardından burayı bırakarak Hacettepe üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi. Daha okul bitmeden Devlet tiyatroları genel Müdürlüğü'nün sahnelediği oyunlarda görev aldı.

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir? Kaç yaşında?

Bu sıralarda Semih Sergen'in asistanlığı yaptı. Çağan Irmak'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya dizisinde oynamak amacıyla İstanbul'a geldi. 12 eylül öncesi döneminin farklı bir bakış açısıyla anlatıldığı dizide, devrimci Mehmet karakterini canlandırdı. Daha sonra Zincirbozan filminde ise Reis lakaplı Ülkücü bir genci canlandırmıştır. Daha sonra aynı ekiple Kurtuluş savaşını anlatan kırık kanatlar dizisinde rol aldı.

Mehmet Ali Nuroğlu 2009 yılında evlendiği Selin Şekerci'den 25 Nisan 2011 tarihinde ayrıldı. Daha sonra evlendiği Çiçek Nuroğlu ile 2011 yılından beri halen evlidir. 

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir? Kaç yaşında? - Resim : 2

2014 yılında yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan'ın yaptığı "Kış Uykusu" adlı sinema filminde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Melisa Sözen, Ayberk Pekcan, Nejat İşler, Serhat Kılıç ile beraber oynamıştır. yine 2014 yılında "Güzel Köylü" adı dizide Gizem Karaca ve Berk Cankat ile başrolü paylaşmıştır.. Dizi'nin diğer oyuncuları, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer, Ali İpin gibi başarılı oyuncular rol almaktadır.

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir? Kaç yaşında? - Resim : 3

MEHMET ALİ NUROĞLU KAÇ YAŞINDA?

Mehmet Ali Nuroğlu 7 Eylül 1979, (40) İstanbul' da dünyaya gelmiştir. Tiyatro ve sinema oyuncusudur. boyu 1,78 cm. kilosu 77 kg'dır. aslen İstanbulludur.

MEHMET ALİ NUROĞLU DİZİ VE FİLMLERİ

2014 - Güzel Köylü (dizi)
2014 - Kış Uykusu (film)
2012 - Kusursuzlar (film)
2012 - Uçurum(dizi)
2011 - Bizim Büyük Çaresizliğimiz (film)
2009 - Ömre Bedel (dizi)
2008 - Vurgun(dizi)
2008 - Sonsuz(film)
2008 - Başka Semtin Çocukları (film)
2008 - Nokta(film)
2008 - Pazar: Bir Ticaret Masalı (film)
2007 - Peri tozu(film)
2007 - Zincirbozan (film)
2006 - Cenneti Beklerken (film)
2006 - Umut Adası (film)
2006 - Kırık Kanatlar (dizi)
2005 - Başka Yerde Yok (dizi)
2005 - An Eye for a Tooth (film)
2004 - Çemberimde Gül Oya (dizi)
2004 - Yuvadan Bir Kuş Uçtu (dizi)

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Mehmet Ali Nuroğlu kaç yaşında kimdir eşi kim nereli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.