Yeni sevgilisi, kızı Yasmin Erbil'den bile küçük! Mehmet Ali Erbil stilisti Melike Çamlıoğlu ile aşk yaşıyor

65 yaşındaki ünlü komedyen, sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil yeni bir aşka yelken açtı. Erbil, yaklaşık 3 aydır aşk yaşadığı ve herkesten gizlediği sevgilisinin kim olduğunu canlı yayında açıkladı. Mehmet Ali Erbil ile yeni sevgilisi Melike Çamlıoğlu'nun arasındaki yaş farkı olay oldu. Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Melike Çamlıoğlu'nun, kızı Yasmin Erbil'den 1 yaş küçük olması dikkat çekti. İşte ikilinin tanışma hikayesi...

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Beyaz Magazin' programına telefonla katılan Mehmet Ali Erbil yaptığı büyük sürprizle stüdyo ve ekran başındakileri şaşırttı. Mehmet Ali Erbil, Beyaz Magazin yayınına sevgilisiyle birlikte katıldı. Programa telefonla bağlanarak samimi açıklamalarda bulunan ünlü isim, kendisinden tam 40 yaş küçük olan stilisti Melike Çamlıoğlu ile sevgili olduklarını açıkladı.

Programın sunucuları Bilal Özcan, Pınar Eliçe ve Didem Delen'in ilişkileri hakkında yönelttikleri sorulara ikili içtenlikle cevap verdi. Son günlerde TikTok videolarıyla gündemde olan Erbil şimdi de özel hayatıyla adından söz ettirdi. Erbil kendisinden 40 yaş küçük Melike Çamlıoğlu ile sevgili olduğunu katıldığı yayında açıkladı. Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi Melike Çamlıoğlu'nun, kızı Yasmin Erbil'den 1 yaş küçük olması dikkat çekti.


YASMİN ERBİL BU İLİŞKİYE NE DİYECEK?

İş ilişikileri aşk ilişkisine dönüşen ve birlikteliklerini gözlerden uzakta yaşayan ikili, canlı yayında bombayı patlattı. Bir süredir beraber olan çift, ailelerinin henüz bu ilişkiden haberleri olmadığının ve yayındaki açıklamaları sonrası öğreneceklerinin altını çizdi. Aralarındaki yaş farkıyla dikkat çeken ikiliden Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in bu aşk sürprizi karşısında ne diyeceğini merak ettiğini belirtti. Erbil yaptığı açıklamaları karşısında, ''Yasmin ne yapacak. Yeri göğü inletir.'' ifadelerini kullandı.

Melike Çamlıoğlu - mehmet ali erbil


Canlı yayında ilişkisinin nasıl başladığından bahseden Mehmet Ali Erbil, evlilik düşünüp düşünmediği sorusuna da yanıt verdi: ''Kendisi stilistimdi benim. Bütün sahne kıyafetlerimi yapıyordu. Aynı zamanda benim değil yurtdışında da birçok grubun ve şarkıcının da stilistliğini yapıyor. Özellikle Ortadoğu, Lübnan, Ürdün, Suudi Arabistan'da çok ünlü sanatçıların kostümlerini yapıyor. Baktım kullandığı kumaşlar çok yumuşak... Erkekler yaratıcı kadınlardan hoşlanıyorlar. Başarılı, akıllı kadınlardan hoşlanıyorlar. Aynı dili konuşuyoruz. Aramızda yaş farkı var ama. Karşılıklı oldu yaklaşımımız. Acayip başarılı. 15 - 20 günlük bir ilişki değil. 3 ayı var. Bu süre içinde Melike hiçbir yanlışımı görmedi. Ben uzun zamandır ilk defa bir kız için çok uzak bir yere gittim. Evlenmeyi düşünüyor muyum ne bileyim. Beraber ortak bir karar verirsek evlilik neden olmasın. Korkmuyorum, güveniyorum Melike'ye. Çocukların haberi yok, şimdi haberleri olacak. Bakalım Yasmin ne yapacak. Yeri göğü inletir. Son aşkımı Tire'de buldum. Melike, İzmir'e yerleşelim derse Tire'den başka yerde yaşamam. Tire'ye ne otobüs ne de uçak var. Sadece tren var. Birlikteyken çok eğleniyoruz. Bana huzur, enerji, mutluluk katıyor. İşlerinde yardımcı oluyorum ona. İhtiyacı yok ama... Daha çok yurtdışında yapıyor işlerini. Oralarda müthiş tanınıyor. Çok meşhur sanatçılara styling yapıyor. Beni bir kız arıyordu sabaha karşı, ona takmıştı Melike kafayı. Kimse kimsenin telefonunu kurcalamaz. Ben de onun telefonuna asla bakmam, saygı duyarım. Aman atarım gider telefonu ne olacak ki.''

25 yaşındaki Melike Çamlıoğlu ise Mehmet Ali Erbil ile olan ilişkisi hakkında şunları söyledi: ''Mehmet Ali Erbil ile nasıl tanıştıklarından bahseden Melike Çamlıoğlu, ''Biz de Ortadoğu'ya iş yaparken bu vesileyle tanıştık. Mehmet Ali Erbil'i giydirmeye başladım. Onu giydirmek çok keyifli. Onu giydirirken çok zevk alıyorum. O Allah'ın emri. Daha çok olayları yorumlamaktan, bir iş yaptıktan sonra yorumlamaktan zevk alıyorum. 25 yaşımdayım. İki yıldır beraber çalışıyoruz. Instagram'dan yürümedi, normal yürüdü. Ben çapkın erkek seviyorum. Ailemiz ilişkimizi öğrenecekler şu an galiba. Güvenmeden hiçbir şey olmaz. Ailem uygun görmezse bu ilişkiyi bitirmem. Ablam biliyor, destekliyor. Hem Dubai'de hem Osmanbey'de iş yerim. Mehmet Ali Erbil'i bazen kıskanıyorum.''

Melike Çamlıoğlu - mehmet ali erbil

*Erbil'in sevgilisinin yaşını duyanlar kızı Yasmin Erbil'in yaşını hatırlatarak eleştirilerde bulundu. Daha önce İşte Benim Stilim yarışmasına katılan Melike Çamlıoğlu 25 yaşında. Daha önce başından 5 evlilik geçen Mehmet Ali Erbil, canlı yayın sırasında yeniden evlenebileceğinin sinyallerini verdi.


Mehmet Ali Erbil'in evlilikleri: Muhsine Şehnaz Kamiloğlu (e. 1980; b. 1982), Nergis Kumbasar (e. 1989; b. 1996), Sedef Altuntaş (e. 2001; b. 2003), Tuğba Coşkun (e. 2005; b. 2011)

Mehmet Ali Erbil'in çocukları: Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden Yasmin Erbil, Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile evliliğinden Sezin Erbil, Tuğba Coşkun ile evliliğinden ise Ali Sadi Erbil adında 3 çocuğu bulunuyor. 

 

 

Yeni sevgilisi, kızı Yasmin Erbil'den bile küçük! Mehmet Ali Erbil stilisti Melike Çamlıoğlu ile aşk yaşıyor ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil yasmin erbil Melike Çamlıoğlu beyaz magazin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.