Mehmet Ali Erbil'in son hali şoke etti!

Sağlık sorunları sebebiyle ortalıkta görünmeyen Mehmet Ali Erbil, aylar sonra evinden çıktı. Erbil’in hala tedavisi devam ediyor. Hayvanat bahçesi ziyaretine giden Erbil videosunu paylaştı. Hayranlarının merakını giderdi.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yaklaşık 235 gün yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, taburcu olduktan sonra da üç kez hastaneye kaldırılmıştı. Evde tedavisi devam Erbil, korona virüs salgını nedeniyle de uzun süre evinden dışarı adım atmamıştı.

Mehmet Ali Erbil'in son hali şoke etti!Mehmet Ali Erbil'in son hali şoke etti! - Resim : 2

Mehmet Ali Erbil uzun bir zaman sonra ilk defa dışarıya çıktı. Erbil, İstanbul Çekmeköy'de bulunan bir hayvanat bahçesini ziyaret etti. Erbil, yavru ayı Diva’yı elleriyle besleyerek süt içirdi.

TV100'ün haberine göre, Mart ayından bu yana Instagram'dan paylaşım yapmayan başarılı sanatçı, park ziyaretinin videosunu ise Instagram hesabından paylaştı.

Mehmet Ali Erbil'in son hali şoke etti! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya sağlık son hali hayvanat bahçesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.