Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'e şok suçlama! Soluğu mahkemede aldı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları 26 yaşındaki Yasmin Erbil, sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı'nın iddialarının ardından soluğu mahkemede aldı. Yasmin Erbil, onunla birlikte katıldığı programın sunucusu Arto’ya 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, “Eşim beni üç kadınla aldattı, o kadınlardan biri de Yasmin Erbil” diyen sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı’yı mahkemeye verdi.

 Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Çufalı hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldıran Erbil, onunla birlikte katıldığı programın sunucusu Arto’ya 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı.


''MÜVEKKİLİMİN PSİKOLOJİSİ BOZULUYOR''

Yasmin Erbil dilekçesinde onurunun ayaklar altına alındığını iddia etti. Avukatı Şeyda Yıldırım da “Oyunculuğa yeni başlamış olan müvekkilin adının bu şekilde iftiralarla anılması, geleceği için vahim sonuçlar yaratabilmektedir. Psikolojisi bozulmakta, kişilik hakları zedelenmekte, onuru ve namusu lekelenmeye çalışılmaktadır” dedi.

 

 

 

 

 

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'e şok suçlama! Soluğu mahkemede aldı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil yasmin erbil Cansu Nur Çufalı tazminat davası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.