Mehmet Ali Erbil'in kardeşinden korkutan açıklama!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, evinde düşerek yaralanmış ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Erbil'in doktor kardeşi sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yayınladı.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil, 26 Ekim'de uyandırıldı. Tedavisi sırasında 16 yıldır mücadele ettiği hastalığı 'kaçış sendromu' nüksedince Erbil 2 Kasım'da yeniden uyutuldu.

"CAN SIKICI HABER VERİYORUM"

29 gündür yoğun bakımda olan Erbil'in son durumunu doktor kardeşi Yeşim Erbil, anlattı:

"Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir diye. 4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancak dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir."

İşte o paylaşım:

Mehmet Ali Erbil'in kardeşinden korkutan açıklama!

Mehmet Ali Erbil'in kardeşinden korkutan açıklama! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.