Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar, Ece Ronay sorusuna sessiz kaldı

Önceki gün Bebek'te görüntülenen 58 yaşındaki oyuncu ve sunucu Nergis Kumbasar'a kızı Yasmin Erbil'in babası ve eski eşi Mehmet Ali Erbil'in klibinde rol aldığı Ece Ronay'ı taciz ettiği iddiası soruldu. Konuyla ilgili konuşmak istemediğini belirten Kumbasar, "Bu olayın muhatabı ben değilim. Bana benim işimle ilgili soru sorun" diyerek konu ile ilgili sessizliğini korudu.

Son günlerde klibinde rol aldığı şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın taciz iddialarıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı.


Gazetecileri birden karşısında görünce şaşıran Kumbasar, "Arkadaşlar ne olur çekmeyin, makyajım yok." dedikten sonra hızlı bir şekilde maskesini taktı.

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar, Ece Ronay sorusuna sessiz kaldı

 

"BU OLAYIN MUHATABI BEN DEĞİLİM!"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Muhabirlerle sohbet eden Nergis Kumbasar'a 1989–1996 yılları arasında evli kaldığı eski eşinin klibinde rol aldığı 29 yaşındaki genç fenomen Ece Ronay'ı taciz ettiği yönündeki iddialar soruldu.

 
Konuyla ilgili konuşmak istemediğini ifade eden Kumbasar, "Bana Mehmet Ali Erbil ile ilgili soru sormayın. Bu olayın muhatabı ben değilim. Bana benim işimle ilgili soru sorun." dedi.

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar, Ece Ronay sorusuna sessiz kaldı

YASMİN ERBİL'DEN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Öte yandan Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın 25 yaşındaki kızları Yasmin Erbil, sosyal medyadan kendisine yöneltilen sorular üzerine dün bir açıklama yayınlayarak, "Herkes kendi ayrı bireydir ama aile her şeydir, sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum. Hepsini görüyorum ama ben 2018'den beri babamı kaybetme korkusuyla cebelleşiyorum. 24 yaşında bir kızı olduğunun babam da farkında merak etmeyin ve benim hep arkamda oldu ve olmaya da çalışıyor buna emin olabilirsiniz. Bir insanın ailesinden birinin kaybetme korkusu yaşaması kadar korkunç bir travma olamaz." ifadelerini kullanmıştı.

 

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar, Ece Ronay sorusuna sessiz kaldı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Nergis Kumbasar ece ronay yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.