Mehmet Ali Erbil'in arkadaşıyla ilgili itirafı ağızları açıkta bıraktı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir mekanda düzenlenen gecenin sunuculuğunu yaptı. Hastalık sürecinde başından geçen bir anıyı da izleyicilerle paylaşan Erbil, "Hastanede yanımda kalan arkadaşımın beni sedyeden düşürdüğünü öğrendim. Bu arada o süreçte hiç yalnız bırakmadığı için 'Beni ne kadar çok seviyor, en vefalı dostum' diye düşünmüştüm. Meğer evden kovulduğu için yanımdaymış" diyerek herkesi şaşırttı.

Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir gecede üç yıl önce hastaneye kaldırıldığı sırada bir arkadaşı tarafından sedyeden düşürüldüğünü ve bunu yıllar sonra öğrenince çok üzüldüğünü söyledi.


Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri döndü.

''EVDEN KOVULDUĞU İÇİN YANIMDA KALDIĞINI ÖĞRENDİM''

Özel bir gecenin sunuculuğnu yapan Mehmet Ali Erbil, trajik olayı anlattı: “Hastanede 3 ay boyunca yanımda kalan kişinin hem beni sedyeden düşürdüğünü hem de evinden kovulduğu için yanımda kaldığını öğrendim. Ben de ‘en vefalı dostum’ diye düşünmüştüm. Meğer ev sahibi evden kovduğu için hastanede kalıyormuş”

 

 

 

Mehmet Ali Erbil'in arkadaşıyla ilgili itirafı ağızları açıkta bıraktı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.