Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen ihanet itirafı... 'Aldatma' açıklaması ağızları açık bıraktı

Mehmet Ali Erbil, Haber Global ekranlarında Buket Aydın'ın sunumuyla yayınlanan Yüz Yüze programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan ünlü şovmen, eşlerini aldatması konusunda şoke eden bir itirafta bulundu. Mehmet Ali Erbil, "Çok aşıktım bir eşime, rüyamda ayrıldığımızı görür ağlardım sonra aldatırdım. Bu yedekleme dürtüsü bence" şeklindeki sözleriyle herkesi şaşırttı.

Daha önce dört evlilik yapan ünlü şovmen ve 3 çocuk babası Mehmet Ali Erbil, yıllar sonra eşlerini aldatması konusunda bir itirafta bulundu. Şimdilerde kendisinden tam 40 yaş küçük olan stilisti Melike Çamlıoğlu ile yaşadığı aşkla gündemde olan Mehmet Ali Erbil, eşlerini aldatması hakkında açıklamalar yaptı. Son eşi Tuğba Coşkun'la da ihanet yüzünden ayrıldıklarını belirten Mehmet Ali Erbil'in bu açıklamaları gündem oldu.

MEHMET ALİ ERBİL


Haber Global'de Buket Aydın'ın sunumuyla ekrana gelen Yüz Yüze programına konuk alan 65 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, "Çok aşıktım bir eşime, rüyamda ayrıldığımızı görür ağlardım sonra aldatırdım. Bu yedekleme dürtüsü bence" diyerek şaşkına çevirdi.

 

''HEP ÇOK EŞLİYDİM''

İlk eşine çok aşık olduğunu söyleyen Erbil, özel hayatıyla ilgili açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı: "İlk eşime çok aşık oldum, 20'li yaşlardaydım ve iç güveysi gittim. Nişanlıydık, rahmetli babası hakimdi, ağabeyiyle aynı odada yatıyorduk. Çok aşıktım, o da benimle bir oyuncak gibi oynardı. Hep çok eşliydim. Evliliklerimde hatalar yaptım. Keşke yapmasaydım dediğim oldu. Çok aşıktım bir eşime, gece rüyamda ayrıldığımızı görürdüm, kalkar ağlardım. Sonra öğlen gider aldatırdım. Anne baba sevgisi hiç görmedim gibi bir şey. Bu yedekleme dürtüsü bence. Kendi kendime çözdüm bunu. Sedef'le evliyken son eşime aşık oldum. Ona çok haksızlık ettim. Başıma ne geldiyse onun yüzünden. Melek yüzünden. Öyle bir karakteri yok. Şimdi evli, o yüzden konuşmak istemiyorum. Ona çok haksızlık ettim. Son eşimle de aynı şeyler başıma geldi. Onunla da aldatma yüzünden boşandık.''

 MEHMET ALİ ERBİL

MEHMET ALİ ERBİL'İN EVLİLİKLERİ VE ÇOCUKLARI


Mehmet Ali Erbil'in evlilikleri: Muhsine Şehnaz Kamiloğlu (e. 1980; b. 1982), Nergis Kumbasar (e. 1989; b. 1996), Sedef Altuntaş (e. 2001; b. 2003), Tuğba Coşkun (e. 2005; b. 2011)

Mehmet Ali Erbil'in çocukları: Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden Yasmin Erbil, Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile evliliğinden Sezin Erbil, Tuğba Coşkun ile evliliğinden ise Ali Sadi Erbil adında 3 çocuğu bulunuyor.

 

Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen ihanet itirafı... 'Aldatma' açıklaması ağızları açık bıraktı ile ilgili etiketler Buket Aydın Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.