Mehmet Ali Erbil'den Kolpaçino sürprizi! Şafak Sezer'in paylaşımına öyle bir yorum yaptı ki!

Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil Kolpaçino'da mı oynayacak? Uzun süren hastalık döneminden sonra ekranlara dönen şovmen Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer ile ilgili yaptığı paylaşımlarla kafalarda soru işareti bıraktı. Takipçileri ise Mehmet Ali Erbil'in Kolpaçino'da oynamasına kesin gözüyle bakıyor.

Şafak Sezer, Kolpaçino 4 için uzun süredir çalışıyordu. Aylar öncesinden hazırlıklara başlayan Şafak Sezer, salgın nedeni ile tüm planlarını askıya almıştı. Normalleşme ile birlikte yeni filmin seti için hazırlıklara da başlayan Şafak Sezer'in bomba bir haberle filmin takipçilerini heyecanlandırdı. Şafak Sezer'in paylaşımlarında Aydemir Akbaş yine en dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Ancak en az Aydemir Akbaş kadar seyircileri heyecanlandıran bir durum daha söz konusu. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer'in son paylaşımına yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bilindiği gibi 1 Temmuz'dan itibaren sinema salonları açılacak. Bu haberi sosyal medya paylaşımları ile kutlayan Kolpaçino filminin yaratıcısı ünlü oyuncu Şafak Sezer, büyük ilgi gördü. Bu paylaşıma ise en büyük sürprizi Mehmet Ali Erbil yaptı.

Şafak Sezer'in Vizontele sahnesinin yer aldığı paylaşımının altına Mehmet Ali Erbil'den arka arkaya yorumlar geldi. Mehmet Ali Erbil, bu paylaşımın altına önce ''Yetenek böyle doğuştan olur'' yazdı. Bu yorumla yetinmeyen Erbil sonrasında ise ''Türkiye'nin bence en komik adamı'' yazdı. Şafak Sezer ise bu iltifatların ardından ''Az kaldı geliyor Çarkıfelek'' yazdı. İkilinin bu konuşmaları, Mehmet Ali Erbil'in yeni Kolpaçino filminde rol alacağı şeklinde yorumlandı. Bir çok kullanıcı Mehmet Ali Erbil'in bu filme çok yakışacağını ifade etti.

Mehmet Ali Erbil'den Kolpaçino sürprizi! Şafak Sezer'in paylaşımına öyle bir yorum yaptı ki! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Şafak Sezer kolpaçino
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.