Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e destek!

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Yasmin Erbil'e, kök hücre tedavisi gören babası Mehmet Ali Erbil'den yorum geldi. Erbil kızına, "Aşkım kolay gelsin. Baban gibi hep böyle kendin ol" sözleriyle destek oldu.

Uzun yıllar kaçış sendromu hastalığı ile mücadele eden ve son olarak kök hücre tedavisine başlanan efsana komedyen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz ay hastaneye yatmıştı.

Yasmin Erbil ise bu sırada Instagram hesabından bikinili pozlarını ve cesur danslarını paylaşmaya devam etmiş, Erbil'e babası hastanedeyken böyle paylaşımlar yaptığı için çoğu kullanıcıdan eleştiri gelmişti.

Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e destek!

Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde babası ile fotoğrafını sosyal medyada paylaşmış, "Seni asla bırakmam" notunu yazdı.

Posta'da yer alan habere göre; Mehmet Ali Erbil'den, Instagram'da dans videoları ve bikinili fotoğraflar paylaşan kızına yanıt geldi: Aşkım kolay gelsin. Baban gibi hep böyle kendin ol.

Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e destek! - Resim : 2

Instagram paylaşımları nedeniyle sık sık eleştiri yağmuruna tutulan Yasmin, "Doğru bildiğinden asla vazgeçmem. En büyük kazancım doğallığım" diyerek gelen eleştirileri pek de umursamadığını gösterdi.

 

Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e destek! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya sezin erbil yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.