Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

Uzun bir süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam eşi Nergis Kumbasar ve kızı Yasmin ile dışarıya çıktı. Erbil, "Çok uzun zamandır ilk kez dışarı çıkıyorum... Zor günler geçirdim, Allah'a şükür iyiyim..." ifadelerini kullandı.

Yaklaşık iki yıl önce evindeki banyoda düşüp yaralanmasının ardından aylarca yoğun bakımda tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki aşkam Arnavutköy'de görüntülendi.

Yürümekte zorlanan Erbil, gazetecilerin röportaj teklifini kırmadı. Gazetecilerin, "Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?" sorusu üzerine Erbil, "Çok uzun zamandır ilk kez dışarı çıkıyorum. Yanımda sevdiklerim ve dostlarım vardı. Çok zor günler geçirdim. Allah'a çok şükür iyiyim" dedi.

Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

Espriyle karışık yeni bir proje yağacağını söyleyen Erbil, ısrarlı sorular karşısında, ''Yok oğlum ne projesi. Espri yapıyorum'' dedi.

Mehmet Ali Erbil'den iyi haber! - Resim : 2

Erbil'e eski eşi Nergis Kumbasar, kızı Yasmin ve ünlü sunucu Seren Serengil eşlik etti.

NELER OLMUŞTU?

Mehmet Ali Erbil, 18 Kasım 2018 tarihinde evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kırmıştı. Hastaneye kaldırılan Erbil, aylarca yoğun bakımda kalmıştı. Tedavi sürecinde yıllardır mücadele ettiği Kaçış Sendromu hastalığı da nükseden Mehmet Ali Erbil'in tedavisi zorlaşmıştı.

MEHMET ALİ ERBİL'İN HASTALIĞI

Mehmet Ali Erbil, dünyada sadece 100 kişide görülen Kaçış Sendromu hastalığı ile mücadele etmişti. Kaçış sendromu hastalığı ya da bilimsel adıyla "Capillary leak syndrome" kanın yoğunlaşması, tansiyonun düşmesi gibi bulgular veren hastalık, damarlardan protein, mineral ve suyun sızması" olarak tanımlanmaktadır. 

 

 

 

 

Mehmet Ali Erbil'den iyi haber! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Nergis Kumbasar kaçış sendromu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.