Mehmet Ali Erbil'den İbrahim Tatlıses açıklaması! Kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti!

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kalp krizi geçirdiği yönündeki iddialar hakkında açıklama yapan ve arkadaşının sağlık durumuyla ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, "Beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Şu an Bodrum'da" diyerek, çıkan haberleri yalanladı.

69 yaşındaki ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in damar tıkanıklığı nedeniyle operasyon geçirdiği ve kalbine stent takıldığı ileri sürüldü.

Konuyla ilgili ilk açıklama ise Tatlıses'in yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'den geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erbil, şu ifadeleri kullandı:

"HİÇBİR ŞEYİ YOK!"

"İbrahim Tatlıses ile beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Evinde ailesiyle birlikte... Adam işinin gücünün başında. Şu an Bodrum'da"

Mehmet Ali Erbil'den İbrahim Tatlıses açıklaması! Kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti!

MEHMET ALİ ERBİL HAKKINDA

Konservatuardan mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan Mehmet Ali Erbil, Başta 'Küheylan' olmak üzere birçok tiyatro oyununda oynadı. 21 yaşına girdiği zaman hayatının akışını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalır. İstanbul'dan aldığı müzikal tekliflerini değerlendirerek, devlet memurluğundan istifa edip, bugünkü Mehmet Ali Erbil portresini yavaş yavaş şekillendirmeye başlar.

Televizyon hayatına ilk adımını atmasını sağlayan, hem sunucu, hem de şowmen olarak onu ilk keşfeden ise İzzet Öz‘dür. Mehmet Ali Erbil, ilk olarak TRT‘de ‘Metronom’ isimli eğlence programını hazırlayarak önce Derya Baykal‘la, daha sonra 1984 yılında da Çiğdem Tunç‘la sıkı bir ikili konseptinde televizyona çıkarak hafızalarda yer etti.

Özel kanalların açılması ve çoğalması ile birlikte Mehmet Ali Erbil, TRT’den Kanal 6’ya geçiş yaptı. Daha sonra Star TV ve ATV’de dizi, Show TV’de ise program yaptı.

Mehmet Ali Erbil'den İbrahim Tatlıses açıklaması! Kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil İbrahim Tatlıses Kalp Krizi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.