Mehmet Ali Erbil'den Çağla Şıkel itirafı: ''Kapımda yatardı''

2 çocuğunun babası Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra kimseyle görüntü vermeyen ünlü model Çağla Şıkel, aşk orucunu 8 yıl sonra Nail Gönenli ile bozdu. Yeni ilişkisi için ''Her şey gördüğünüz gibi'' açıklamasında bulunan Çağla Şıkel bu kez de Mehmet Ali Erbil'in açıklamalarıyla gündeme geldi. Bir dönem Çarkıfelek programında hosteslik yapan Çağla Şıkel'in bu durumu saklaması ve hiç olmamış gibi davranması Mehmet Ali Erbil'i sinirlendirdi. Ünlü şovmen açtı ağzını yumdu gözünü.

2008–2015 yılları arasında evli olduğu Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra kalibini aşka kapatan Çağla Şıkel sonunda aradığı mutluluğu buldu. 53 yaşındaki şarkıcıdan, Uzay Tuncer Altuğ ve Kuzey Altuğ adında iki çocuğu bulunan 44 yaşındaki manken Çağla Şıkel yıllar sonra yeni bir ilişkiye başladı.

8 yıllık aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozan Çağla Şıkel, bu kez de ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in açıklamalarıyla gündeme geldi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Çarkıfelek'te hosteslik yaptığı günleri sır gibi saklayan Çağla Şıkel hakkında olay açıklamalarda bulundu.

'ÇARKIFELEK' GÜNLERİNDEN BAHSETMEMESİ ERBİL'İ KIZDIRDI

Geçtiğimiz günlerde Çağla Şıkel'in sunduğu  Fox TV'de ekrana gelen "Çağla ile Yeni Bir Gün" programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, programda Çağla Şıkel'in 'Çarkıfelek' günlerinden bahsetmemesine çok bozuldu. Programa para aldığı için çıktığını itiraf eden Erbil, o dönem Çağla Şıkel'in Çarkıfelek'te hostes olmak için kapısında yattığını idda ederek ağızları açıkta bıraktı. 

Mehmet Ali Erbil'den Çağla Şıkel itirafı: ''Kapımda yatardı''


Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlanan Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'i hedef aldı. Ünlü şovmenin, Şıkel hakkındaki açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde FOX TV'de yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programına katılan Erbil, ünlü mankeni vefasızlıkla suçladı.


''HOSTES OLMAK İÇİN KAPIMDA YATARDI''

Şıkel Çarkıfelek'te hosteslik yaptığı günleri saklayınca öfkelenen Erbil, "Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günlerini unuttu, level atladı. Babamın programa babamın hayrına gitmedim. Programına para aldığım için gittim, bilin. anlı yayında söylemek bana yakışmazdı." ifadelerini kullandı.

ÇAĞLA ŞIKEL - MEHMET ALİ ERBİL

Ünlü mankenin eski günlerden hiç bahsetmemesine sinirlenen Erbil, "O dönem Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatarladı. Ve kadın orada bir kelime etmez mi. 'Ben de sizinle birlikte çalıştım' demez mi... Demedi ya, yazıklar olsun. Çok ayıp! Kompleks yarattı kendine. Benim programımda kimler kimler hostes oldu. Çağla, Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Yalvarıp öyle girdi Çarkıfelek'e. Kulisimden çıkmazdı Çarkıfelek zamanı. Anlamını halka bırakıyorum. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın. Avukat sevgili de bulmuş, avukatı konuşsun bakalım. Çok mu küçük bir şey orada hostes olmak? Ben size bir söylesem... Bugün meşhur olan isimlerin anneleri kapıma gelirdi. Benim efendiliğime bakın, orada bir kelime bile etmedim. Reklam arasında da bir şey demedim. Hiçbir şekilde bahsetmedim. Ne cevap verecek bakalım buna. Susmamak lazım. Ben Stelyo ile beraber yaşıyordum. O da bizimle birlikte yaşıyordu evde. Hasta olduğum dönemde de aradığını hatırlamıyorum." diyerek herkesi şoke etti.

Gözler Çağla Şıkel'den gelecek açıklamaya çevrildi.

Mehmet Ali Erbil'den Çağla Şıkel itirafı: ''Kapımda yatardı'' - Resim : 3

 

Mehmet Ali Erbil'den Çağla Şıkel itirafı: ''Kapımda yatardı'' ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.