Mehmet Ali Erbil'den bomba Serdar Ortaç açıklaması! "Şarkılarını kumarda kaybetti!"

Jülide Ateş'in sunduğu "Jülide Ateş İle 40" programının konuğu ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil oldu. Erbil, eskiden çok yakın arkadaşı olduğu Serdar Ortaç'ın kumar bağımlılığı hakkında ilk kez konuşarak, Ortaç'ın evinde kumar oynamak için şarkılarının telif haklarını sattığını belirtti.

40 programına konuk olan Mehmet Ali Erbil yakın dostu Serdar Ortaç'ın kumar alışkanlığı ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Uzun bir süre "Kaçış sendromu" hastalığı sebebiyle zor günler geçiren ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, Jülide Ateş'in sunduğu 40 programına konuk oldu. 

Erbil, eskiden çok yakın dost olduğu Serdar Ortaç'ın kumar bağımlılığı hakkında açıklamalar yaptı. Erbil, Ateş'in, "Serdar Ortaç ile dostluğunuza ne oldu?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Mehmet Ali Erbil'den bomba Serdar Ortaç açıklaması! "Şarkılarını kumarda kaybetti!"

"NELER KAYBETTİĞİNİ BİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

"Hiçbir zaman bozulmadı dostluğumuz, asla. Ama biz ona çok tavsiyelerde bulunduk, şunu bırak artık dedik, nedir yani kazanacağın? Ne kazanabilirsin? Kaybettiklerine bak önce bir ya. Neler kaybetti benim canım arkadaşım, neler kaybettiğini biz çok iyi biliyoruz. "

"O KADAR BAĞIMLI OLDU Kİ, BİR TÜRLÜ KOPAMADI"

"O kadar bağımlı oldu ki bir türlü kopamadı. O da öyle deşarj oluyor. Besteyi oradan etkilenerek yapabiliyor diyelim... Bütün telif haklarını sattı, buraya kadar geldi durum."

Mehmet Ali Erbil'den bomba Serdar Ortaç açıklaması! "Şarkılarını kumarda kaybetti!" - Resim : 2

"EVİNDE KUMAR OYNAMAK İÇİN TELİF HAKLARINI SATTI"

"Hayatının garantisiydi, emekli maaşıydı, telif haklarını satmak ne demek ya? Ne için sattığını biliyor musunuz? Evinde kumar oynamak için sattı. Ben çok yakın arkadaşıyım, bunu benden iyi kimse bilemez."

"Şimdi şarkıları nerede çalınsa, parası sattığı adama gidiyor. O parayı aldı kumarda bitirdi. O bizden vazgeçmez, biz de ondan vazgeçmeyiz ama vazgeçemiyoruz kumardan."

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1957 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Türk oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısı olan Mehmet Ali Erbil, Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. 30'dan fazla filmde, 10'dan fazla dizide ve tiyatro oyununda oynamış, 5'ten fazla televizyon programının sunuculuğunu yapmıştır.

MEHMET ALİ ERBİL'İN HASTALIĞI NE?

Mehmet Ali Erbil'in hastalığı kaçış sendromudur. Kılcal damarlarda bulunan sıvı ve elementlerin bilinmeyen bir sebeple damar dışına doğru difüzyonuna kaçış sendromu denir. Tansiyonun düşmesi ve ataklarla gelen hastalık, kanın yoğunlaşmasıyla birlikte protein, su ve minerallerin damarlardan sızması olarak tanımlanır.

 

 

Mehmet Ali Erbil'den bomba Serdar Ortaç açıklaması! "Şarkılarını kumarda kaybetti!" ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Serdar Ortaç jülide ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.