Mehmet Ali Erbil'den bomba haber

Yaklaşık iki yıldır kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil tedavi gördüğü süreçte ekranlardan da uzak kalmıştı. Erbil, aylardan sonra sevenleriyle müjdeli haberi paylaşarak ekranlara dönmeye hazırlandığını açıkladı.

Uzun zamandır hastalığı sebebiyle hastanede tedavi gören, aylarca yoğun bakımda kalan ve yakın zamanda taburcu olan Mehmet Ali Erbil'den bomba haber geldi. Tedavi sürecinde hastanede yatan ve taburcu olduktan sonra da yakın zamanda tedavisinin devamı için sık sık hastaneye yatan ünlü komedyenden sevenlerinin yüzünü güldürecek bir açıklama geldi. Rutin tedavisine devam edilen Erbil yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Mehmet Ali Erbil'den bomba haber

PROJENİN DETAYLARINI SIR GİBİ SAKLIYOR

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle yaklaşık iki yıldır televizyon ekranında göremediğimiz Mehmet Ali Erbil, önceki gün Maslak'ta yemek yerken görüntülendi. Mekandan çıkarken gazetecilerle sohbet eden ünlü komedyen ekranlara dönmeye hazırlandığını açıklayarak projenin detayları ile ilgili şimdilik sessiz kalmayı tercih etti.

Mehmet Ali Erbil'den bomba haber ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil televizyon programı kaçış sendormu komedyen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.