Mehmet Ali Erbil tekerlekli sandalyeyle sahnede!

Onur Akay, Mehmet Ali Erbil’le ilgili bir yazı yazarak, Erbil’in tekerlekli sandalye ile sahneye çıktığını duyurdu.

Onur Akay, şovmen Mehmet Ali Erbil'le ilgili kötü bir haber verdi. “Onun için o Mehmet Ali Erbil” başlıklı bir yazı kaleme alan Onur Akay, bayramın birinci günü Kıbrıs'ta sahne alan Mehmet Ali Erbil'in aniden rahatsızlandığını duyurdu.

Mehmet Ali Erbil tekerlekli sandalyeyle sahnede!

'SAHNEYİ BIRAKMADI'

Mehmet Ali Erbil'in sahnede çekilmiş fotoğrafını da paylaşan Onur Akay, “Mehmet Ali Erbil, bayramın birinci günü Kıbrıs’ta sahneye çıktı. Ancak Mehmet Ali Erbil, sahne öncesi aniden müthiş bir baş dönmesi ve mide bulantısı ile fenalaştı ve sahneye bile çıkamayacak duruma geldi. Vertigo hastalığı nedeniyle zor anlar geçiren Mehmet Ali Erbil tekerlekli sandalye ile sahneye çıktı ama o halde bile sahneyi bırakmadı ve “Bütün dünya buna inansa” şarkısını seslendirirdi. İşte onun için o Mehmet Ali Erbil” notunu düştü

Mehmet Ali Erbil tekerlekli sandalyeyle sahnede! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil tekerlekli sandalye sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.