Mehmet Ali Erbil tedavi ve pandemi sürecini anlattı! ''Yorucu geçiyor...''

Uzun bir süredir Kaçış Sendromu hastalığı yüzünden zor bir dönem geçiren Mehmet Ali Erbil, tedavi ve pandemi sürecinin nasıl geçtiğini anlattı.

1.5 yıl önce banyoda düştükten sonra nükseden Kaçış Sendromu hastalığı nedeniyle tedavi olan Mehmet Ali Erbil, pandemi sürecinde arkadaşlarını evine çağırdı.

Yönetmen Tolga Yüce ve sanatçı arkadaşı Ercan Avşar'ın doğum günü için bir araya gelen ünlü şovmen, pandemi sürecini nasıl geçirdiğini Günaydın'a anlattı.

Mehmet Ali Erbil tedavi ve pandemi sürecini anlattı! ''Yorucu geçiyor...''

''ONLARA BİR KEZ SARILSAM BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM''

Oyuncu, "Aylardır görmediğim çocuklarım ve torunumu çok özledim. Onlara bir kez sarılsam başka bir şey istemiyorum" dedi.

Mehmet Ali Erbil tedavi ve pandemi sürecini anlattı! ''Yorucu geçiyor...'' - Resim : 2

'TEDAVİ YORUCU GEÇİYOR'

Erbil, sözlerine şöyle devam etti: "Haftada iki gün ilaç yüklemesi yapılıyor. Bu süreç beni çok yoruyor. Evde fizik tedavi yapıyoruz. Günlerim çok yorucu geçiyor. Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım yerinde olsaydı. Ayrıca çok garip ama en fazla iş teklifini sesimin bile çıkmadığı hastalık döneminde aldım."

Mehmet Ali Erbil tedavi ve pandemi sürecini anlattı! ''Yorucu geçiyor...'' ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Koronavirüs Korona kaçış sendromu pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.