Mehmet Ali Erbil tedavi için saçlarını kazıttı! Peşini bırakmıyor...

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kalan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kök hücre tedavisi için saçlarını kazıttı. Erbil'in son hali sosyal medyada paylaşıldı.

Mehmet Ali Erbil'in tedavisine taburcu olduktan sonra evde devam ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evinden çıkmayan Erbil, önceki gün kuaföre giderek, saçlarını kazıttı.

Medyaradar'da yer alan habere göre 63 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’in son hali sosyal medyada paylaşıldı. Erbil’in kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisine başlayacağı öğrenildi. 

2018 yılında evinde düşerek, yaralanması sonucu kaburgaları kırılan ve “kaçış sendromu’ hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil yaşadığı zorlu dönemi şu ifadelerle anlatmıştı:

"EĞER YÜRÜYEMEYECEKSEM FİŞİMİ ÇEKİN"

"Eşlerim, bir tek gün başımdan ayrılmadı. Türkiye’nin dört bir yanından insanlar dua etmeye gelmişler. Yoğun bakımdan çıktığımda vücudumun hiçbir yerini kımıldatamıyordum. Bir gecede iki ameliyat oldum. 70 ünite kan getirilmiş ve onlardan sadece 5’i uyup, kullanılmış.Ben tekrar ayağa kalkabileceğime inanmıyordum. Kardeşime ‘Eğer yürüyemeyeceksem, fişimi çekin’ dedim."

Mehmet Ali Erbil tedavi için saçlarını kazıttı! Peşini bırakmıyor... ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil hastalık Hastalık kaçış sendormu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.