Mehmet Ali Erbil korkuttu! Yolda fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı

Uzun süre 'kaçış sendromu' hastalığıya mücadele eden Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda apandisit ameliyatı olmuştu. 'The Hope' filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü şovmen sevenlerini korkuttu. Çekimlerin ardından eve dönerken fenalaşan Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı.

Bir dönem ciddi sağlık problemleri yaşayan ve 'kaçış sendromu' hastalığı ile mücadele eden 65 yaşındaki oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, sevenlerini korkuttu. Geçtiğimiz haftalarda apandisit ameliyatı olan Erbil, hastanelik oldu.

YOLDA FENALAŞTI

Hürriyet'te yer alan habere göre; ‘The Hope’ filminde rol alan Erbil eve dönüş yolunda fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şovmenin yorgun düştüğü anlaşıldı.

Başrollerinde Tolga Yüce, Gizem Denizci ve Alix Kermes'in yer aldığı ‘The Hope’ filminde rol alan Erbil, set çıkışı eve dönüş yolunda otomobilinde fenalaştı. Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırılan Erbil’e ilk müdahale yapıldı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Yeniden ekranlara dönen Erbil’in yakın arkadaşı Ercan Avşar, ünlü şovmenin son durumunu ‘fenalaşınca hastaneye gittik, şu an iyi’ açıklamasında bulundu. Erbil'in bugün çekimlere devam ettiği öğrenildi.

Mehmet Ali Erbil korkuttu! Yolda fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.