Mehmet Ali Erbil, kızı gece kulüplerine alınsın diye ricada bulunuyor!

Sosyal medya hesabından yayınladığı cesur fotoğraflarıyla sık sık gündeme gelen Yasmin Erbil'in, gece kulüplerine alınmadığında babası Mehmet Ali Erbil'i arayıp yardım istediği iddia edildi.

Paylaştığı cesur fotoğraflarla ve aşk hayatıyla sık sık magazin gündemini meşgul eden Yasmin Erbil, eğlence hayatına olan düşkünlüğüyle de biliniyor.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar'dan olan kızı Yasmin 22 yaşında. Oyunculuk yapan Yasmin'in, gece eğlenmeyi çok sevmesine rağmen bazen sorun yaşadığı öne sürüldü.

"YASMİN'İ İÇERİ ALIR MISINIZ?"

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Yasmin Erbil, bazı kulüp ve barlara giremiyor. Bunun üzerine babasını arıyor. Mehmet Ali Erbil de o kulübün ya da barın patronunu arayıp "Yasmin'i içeriye alır mısınız?" diye rica bulunuyor.

Yasmin Erbil'in paylaşımlarından bazıları;

mehmet-ali-erbil-gece-kuluplerine-sokulmayan-10354773_8124_m

mehmet-ali-erbil-gece-kuluplerine-sokulmayan-10354773_9687_m

mehmet-ali-erbil-gece-kuluplerine-sokulmayan-10354773_17_m

Mehmet Ali Erbil, kızı gece kulüplerine alınsın diye ricada bulunuyor! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil fotoğraf gece kulübü yasmin erbil cesur pozları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.