Mehmet Ali Erbil kimdir? Son sağlık durumu nasıl?

Kök hücre tedavisi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, hastaneden taburcu oldu. Babasının sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Yasmin Erbil de evde izolasyon döneminde başladıklarını söyledi. Mehmet Ali Erbil kimdir? İşte Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumu…

Kaçış sendromu hastalığı nüksedince aylardır yoğun bakımda tedavi görmek zorunda kalan Mehmet Ali Erbil sonunda hastaneden taburcu oldu. Kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başlayan Erbil için müjdeli haberi kızı Yasmin Erbil verdi.

Maslak'taki bir özel hastanede 2 haftalık tedavi sürecinin ardından evine dönen Erbil hakkında açıklamalarda bulunan Yasmin Erbil, "Babamın kök hücre tedavisi bitti. Şu an bağışıklık durumu iyi. Evde izolasyon sürecine başladık. Hemşireyle birlikte odasında kalıyor. Hiçbirimiz odasına giremiyoruz." dedi.

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

8 Şubat 1957, İstanbul doğumlu Türk oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısıdır. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. 30’dan fazla filmde, 10’dan fazla dizide ve tiyatro oyununda oynamış, 5’ten fazla televizyon programının sunuculuğunu yapmıştır.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil’in oğludur. 1835 yılında Erbil’de doğmuş ve sonradan İstanbul’a göç etmiş dedesi Kürt Şeyh Es’edê Erbîlî’nin Menemen olaylarına karıştığı için idam edildiğine dair araştırma konusunu yeni öğrendiğini söyleyen Mehmet Ali, Yani Kürt kökenlisiniz sorusuna Evet. Ama kimlik olarak alt mıyım yoksa üst müyüm doğrusu bilmiyorum. diye yanıtladı.

İlk ve orta öğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir’de yaptı. 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde hocası Cüneyt Gökçerdi. Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta ‘Küheylan’ olmak üzere birçok oyunda oynadı.Mehmet Ali Erbil 3 çocuk babasıdır.

Mehmet Ali Erbil kimdir? Son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.