Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Coşkun evliliğinde neler oldu? İşte ayrılığın perde arkası

Mehmet Ali Erbil'in 'geçmişi kirli' dediği Seda Sayan, eski dostunu tecavüzle suçlamıştı. Ardından 'tecavüz değil, aldatma' şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Mehmet Ali Erbil'in özür dilemesiyle eski dostlar barıştı. Peki magazin gündemine bomba gibi düşen ve günlerce konuşulan olayın aslı neydi? İşte Ünlü şovmen ile eski eşi Tuğba Çoşkun'u ayrılığa götüren süreç...

Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasında sosyal medya üzerinden yaşanan tartışma, ikiliden peş peşe gelen açıklama ile son buldu.

64 yaşındaki oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısı Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'dan söyledikleri için özür dileyerek sosyal medya hesabından ''Seda benim canımdır, kardeşimdir, oğlu oğlumdur. O da benim çocuklarımı kendi çocuklarından ayırmaz. Ben ilaçların tesiriyle bir yanlış yaptım, özür diliyorum Seda'dan da, Oğulcan'dan da.. Aramızda kimse giremez, girmesin'' şeklinde açıklamada bulundu.

Kendi Instagram sayfasında Erbil'in bu paylaşımına yer veren Seda Sayan ise, ''Şahsıma yapılan çok ağır hakaretlerden sonra öfkeyle, ayrılık sebebi olan ALDATMA'yı tecavüz diye yanlış dile getirdim. Kamuoyunun bilgisine... İftira değil, yanlış açıklama oldu.'' şeklinde cevap verdi.


Tuğba Coşkun, Seda Sayan’ın, Mehmet Ali Erbil hakkındaki "Tuğba'yla evliyken evdeki hizmetli kadına tecavüz etti ve sonrasında boşandı" iddiası sonrası ilk kez görüntülendi.

tuğba coşkun

2005'te evlendiği Erbil'den 2011'de boşanan Coşkun, gazetecilerin bu iddiaları hatırlatması üzerine, "Konuşmak istemiyorum" açıklamasını yaparak, sessiz kalmayı tercih etti.


tuğba coşkun mehmet ali erbil

Posta gazetesinden Suna Akyıldız'ın, "İhanetin Hikayesi" başlıklı yazısı şöyle:

Son bir haftadır Mehmet Ali Erbil- Seda Sayan kavgasını arkası yarın dizisi izler gibi izledik. Mehmet Ali Erbil’in geçmişi kirli açıklamasına Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil’in evdeki çalışana tecavüz ettiğini söyleyerek karşılık vermişti. Sonrasında iş çığırından çıktı. Araya dostlar girdi. Mehmet Ali Erbil özür diledi. Seda Sayan, aldatmaydı ben yanlışlıkla tecavüz dedim dedi. Fakat herkesin kafasında ‘Birbirlerini korumak için mi geri adım attılar’ düşüncesi yer etti.


TUĞBA COŞKUN, MEHMET ALİ ERBİL'DEN FLÖRT SÜREÇLERİNDE ÇAPKINLIKLARI YÜZÜNDEN AYRILDI

Şöyle ki; Mehmet Ali Erbil gerçekte tecavüz suçunu işlemiş miydi? Türkiye’nin en güvenilir kadını seçilen Seda Sayan’ın böyle bir suça sessiz kalması eleştirildi. Hikayenin aslını gelin ben size anlatayım; Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Çoşkun flört ettikleri dönemde Mali’nin çapkınlığı yüzünden ayrıldı. Araya Seda Sayan girip çifti tekrar barıştırdı. Ve ikili evlendi. Bir süre sonra da oğulları Ali Sadi dünyaya geldi.

OĞLU ALİ SADİ'NİN BAKICISI İLE FLÖRT ETTİ

Fakat Mehmet Ali Erbil’in çapkınlıkları bir türlü bitmek bilmedi. En sonunda da oğlunun bakıcısı ile flört etmeye başladı. Evdeki diğer bir çalışan bu durumu Tuğba Coşkun’a anlattı. Tuğba bakıcı kadınla Mehmet Ali Erbil’i yüzleştirdi.


GERÇEK ORTAYA ÇIKINCA BAKICI SUÇU MEHMET ALİ ERBİL'E ATTI

Mehmet Ali’nin bu kaçamağı ortaya çıkınca bakıcı kadın Erbil’in kendisini bu ilişkiye zorladığını söyleyerek kendini savundu.

TUĞBA COŞKUN İHANETİ AFFETMEDİ

Bu olaydan sonra Tuğba, ihanetin artık evine kadar, oğlunun yanına kadar girmesine dayanamadı ve Ali Sadi’yi alarak evi terk etti. Boşanmaya karar verdi. Ali Sadi’nin psikolojisi bozulmasın diye de bu durumun aile arasında kalmasına karar verildi. Ama gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir durumu olunca, hikayenin aslını yazmak istedim.

 

Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Coşkun evliliğinde neler oldu? İşte ayrılığın perde arkası ile ilgili etiketler Seda Sayan Mehmet Ali Erbil Tuğba Coşkun Ali Sadi Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.