Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil 25 yaşına bastı

58 yaşındaki eski manken, oyuncu ve sunucu Nergis Kumbasar ile 1989–1996 yılları arasında evli kaldığı 64 yaşındaki oyuncu, sunucu, yapımcı ve seslendirme sanatçısı Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin Erbil 25. yaşını kutladı. Doğum gününde ailesiyle bir araya gelen Yasmin Erbil aile pozunu Instagram'dan yayınladı.

Bir dönem magazin programı sunan ve son olarak Yasak Elma'da Canan karakteriyle ekranda boy gösteren Yasmin Erbil 25 yaşına girdi. Doğum gününü annesi ve babasıyla birlikte kutlayan Erbil, mutlu aile pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil 25 yaşına bastı


Cesur paylaşımlarıyla sosyal medyada sık sık gündem olan Erbil aile karesine 'Çok şanslıyım' notunu düştü. Mehmet Ali Erbil ise kızıyla birlikte çekilen bir karesini paylaşarak altına 'Prensesim 25 oldu. Allah bizi ayırmasın' yazdı.

 Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil 25 yaşına bastı

MEHMET ALİ ERBİL İLE NERGİS KUMBASAR'IN EVLİLİĞİ

Mehmet Ali Erbil, 20 Ağustos 1989’da manken Nergis Kumbasar’la evlenmiş, 2 Aralık 1995’te kızları Yasmin dünyaya gelmişti. Çift kızları dünyaya geldikten bir yıl sonra yedi yıllık evliliklerini sonlandırmışlardı. Çift sık sık birlikte tatile çıkıyor ve ailecek vakit geçiriyor.

mehmet ali erbil - nergis kumbasar

 

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil 25 yaşına bastı ile ilgili etiketler Nergis Kumbasar Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.