Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasındaki ipler iyice geriliyor... Ünlü şovmen suç duyurusunda bulundu

TikTok'ta hesap açan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında takipçilerinden hediyeler istemişti. Bunun üzerine Erbil'in davalık olduğu Ece Ronay ise ''Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye'' şeklinde bir yorumda bulunmuştu. Mehmet Ali Erbil, davalık olduğu Ece Ronay'ın bu sözlerini affetmedi. Erbil, Ronay hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde oynadığı Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği taciz mesajlarını ve ses kayıtlarını Instagram'dan ifşa etmiş, ardından da dava açmıştı. Karpuz isimli şarkısı ile adını geniş kitlelere duyuran TikTok fenomeni Ece Ronay'ın şikayeti üzerine, Mehmet Ali Erbil hakkında 'elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılmıştı. Ece Ronay’la davalık olan Mehmet Ali Erbil arasında yeni bir gelişme yaşandı.


Geçtiğimiz haftalarda TikTok hesabı açan Mehmet Ali Erbil, canlı yayın sırasında takipçilerinden hediye istedi. Ece Ronay ise Mehmet Ali Erbil'in bu hareketi karşısında “Yeni dilenciniz hayırlı olsun” yorumunda bulundu. Kendisine dilenci denmesini affetmeyen Erbil, fenomen hakkında suç duyurusunda bulundu.

 'DİLENCİ' LAFINI AFFETMEDİ!

Mehmet Ali Erbil'in, fenomen ve şarkıcı Ece Ronay'a attığı iddia edilen mesajları uzun süre konuşulmuştu. Taraflar birbirlerinden farklı suçlarda suç duyurusunda bulunarak davacı olmuştu. Erbil, kısa süre önce bir Tiktok hesabı açtı. Tiktok'ta canlı yayın yapan Erbil, takipçilerinden hediye istedi. Bunun üzerine Ece Ronay, sosyal medya hesabından "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye. Zamanında bana 'TikTok'ta dileniyorsun' deyip küçümseyen şimdi benden beter hale gelmiş çok keyifliyim" paylaşımında bulundu.

ece ronay

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Kendisine dilenci denmesini affetmeyen Erbil, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'da başvurdu ve fenomen hakkında suç duyurusunda bulundu. Erbil, Ronay'ın cezalandırılmasını istedi.

 

Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasındaki ipler iyice geriliyor... Ünlü şovmen suç duyurusunda bulundu ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil soruşturma dava mahkeme ece ronay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.