Mehmet Ali Erbil hayatının şokunu yaşadı... Ünlü şovmen gittiği mekanda saldırıya uğradı

64 yaşındaki oyuncu, sunucu, yapımcı ve seslendirme sanatçısı Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Sarıyer'de arkadaşlarıyla birlikte gittiği balıkçıda saldırıya uğradı. Kendisini Şasa ismiyle tanıtan ve Amerikan vatandaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Erbil'e küfürler savurarak sandalye ile saldırdı. İşte olay anına ait ilk görüntü...

28 Haziran'da arkadaşlarıyla birlikte Sarıyer'de gittiği bir balıkçıda Mehmet Ali Erbil saldırıya uğradı. Ünlü şovmen bir mekanda eğlenirken, yan masadaki bir müşteri darp etmeye çalıştı. Güvenlik görevlileri sayesinde dayak yemekten kurtulan Erbil'e saldıran kişinin Hollanda vatandaşı olduğu belirlendi.


ALKOLÜN ETKİSİYLE ERBİL'E KÜFÜLER SAVURUP DARP ETMEYE ÇALIŞTI

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Yabancı uyruklu şahısların bulunduğu grup ile Erbil'in bulunduğu grup karşılıklı konuşmaya, sohbet etmeye başladı. İlerleyen dakikalarda kendisini Şasa ismiyle tanıtan genç bir adam, Amerikan vatandaşı olduğunu, ünlü şovmeni çok beğendiğini belirtip, Erbil'le konuşmak için masasına gitti. Genç adam, kendisinin Amerika'da çok tanınan biri olduğunu, şovmeni dünyaca ünlü bir dergiye çıkarabileceğini söyledi. Ancak bir süre sonra alkolün etkisiyle masada kusmaya başlayan Şasa, yine iddiaya göre Erbil'e küfürler savurarak onu darp etmeye çalıştı.

mehmet ali erbil


MEHMET ALİ ERBİL POLİS ÇAĞIRIP ŞİKAYETÇİ OLDU


Oturduğu sandalyeyle Erbil'e vurmaya çalışan Şasa'yı yanındaki arkadaşları sakinleştirdi. Mekan güvenliğinin duruma müdahalesi sonrası ne olduğunu anlamayan Erbil, polis çağırarak olayla ilgili şikayetçi oldu.

 
Kameralarda, Şasa'nın mekana geldiği 34 P. plakalı araç tespit edildi. Plakanın sahibinin olayla ilgisi olmadığı, Şasa isimli şahsın ise Hollandalı olduğu belirlendi. Şahsın ifadesinin alınması için çalışma başlatıldı.

mehmet ali erbil

Mehmet Ali Erbil hayatının şokunu yaşadı... Ünlü şovmen gittiği mekanda saldırıya uğradı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Saldırı Sarıyer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.