Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı!

Uzun bir süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, düzenli olarak yapılan kontrolleri için hastaneye kaldırıldı. Ünlü isim hastanede, sosyal medya kullanıcılarından gelen soruları yanıtladı.

Uzun yıllardır kaçış sendromu ile mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, rutin tedavisi için hastaneye yattı. Tedavi sırasında sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açan Erbil, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. 

Canlı yayın yapan Erbil, tedavi süreci hakkında şu bilgileri verdi:

"Ben yine hastanedeyim. Çok tanıdık bir ortam. Korona testi yaptırdım yine. Yaptırmadan tedaviye başlamıyorlar. Dün öğlen saatlerinde geldim. 16 şişe serum alıyorum. Tam 20 yıldır... Kiloya göre, 77 kiloyum. Bütün hayır dualarınıza teşekkür ediyorum. Zaten sayenizde iyileştim. Gece az uyudum. Bizdeki sağlık hizmeti hiçbir yerde yok. Benim bu klasik hastalığım var ya, Amerika'da atak geldi. Hemen acile gittik. Bekletiyorlar... Onlar beni içeri alana kadar benim atak geçti. Tüm sağlıkçılarımıza buradan şükranlarımı sunuyorum. Başta benim profesör ablam olmak üzere... Benden küçük ama saygıdan abla diyorum."

"TELEVİZYON PROGRAMINA BAŞLAYABİLİRİM"

Diğer taraftan, uzun bir süredir ekranlara ara veren Erbil, "Kendimi biraz daha iyi hissedersem televizyon programına başlayacağım" ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Hastane kaçış sendromu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.