Mehmet Ali Erbil hastalığı ne? İbo Show 10. bölümde Mehmet Ali Erbil röportajı!

İbo Show'a özel bir röportaj veren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in hastalığı nedir konusu gündem oldu. Oldukça samimi açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil İbo Show 10. son bölümde gözyaşlarını tutamadı.

İbo Show Mehmet Ali Erbil röportajı sosyal medyada gündem oldu. STAR TV'de son bölümü ile ekrana gelen İbo Show 10. bölümde, ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil röportajı yayınlandı. Gözyaşlarına hakim olmayan Erbil, hastalığı hakkında konuştu. Kaçış Sendromu olarak da bilinen bir hastalığı olan Mehmet Ali Erbil'in İbo Show röprtajı haberimizde.

İBO SHOW MEHMET ALİ ERBİL RÖPORTAJI!

İbo Show'un son bölümüne damga vuran olay, Mehmet Ali Erbil röportajı oldu! Sağlık sorunları nedeniyle eskisi kadar sık ekranlarda göremediğimiz Erbil, günlerinin nasıl geçtiğini eski dostu Tatlıses'e anlattı.

İbo Show'un ilk bölümde konukları arasında Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay yer aldı. Eğlenceli anlara sahne olan ilk bölümde şarkılar söylendi, horonlar tepildi. İkinci bölümde ise Mehmet Ali Erbil özel röportajı vardı. Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses, eski günlerden ve artık hayatta olmayan arkadaşlarından bahsederken göz yaşlarını tutamadı.

Mehmet Ali Erbil hastalığı ne? İbo Show 10. bölümde Mehmet Ali Erbil röportajı!

Mehmet Ali Erbil koronadan dolayı dışarı çıkmadığını genelde evde olduğunu söyledi. İbrahim Tatlıses'in 8. çocuğu istediğini söylemesi üzerine Mehmet Ali Erbil'in 'Bende 3 tane çocuk mu vardı?' sorusu güldürdü.Hayatında 1 buçuk yıldır kimsenin olmadığını söyleyen Erbil ,"Ben de önümüzdeki yıllarda daha iyi olursam programlara devam edeceğim. Yanımda yardımcılarım var. Allah eksiklerini göstermesin, iyiyim."

 

 

Mehmet Ali Erbil hastalığı ne? İbo Show 10. bölümde Mehmet Ali Erbil röportajı! ile ilgili etiketler Star TV Mehmet Ali Erbil ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.