Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı... Annesiyle ilgili itirafları şoke etti! 'Annemi asla sevmedim'

Ünlü şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil, Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla TV8'de ekrana gelen 'Paylaş Benimle'ye konuk oldu. Yakalandığı 'kaçış sendormu' hastalığını, hayatının kırılma noktalarını anlatan Mehmet Ali Erbil, annesiyle ilgili de çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Erbil daha önce de yaptığı açıklamalarda "Annemi bizi üvey babaya ezdirdiği için asla sevemedim" ifadelerini kullanmıştı. Annesi ve babasıyla yaşadıklarını anlatan Mehmet Ali Erbil zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Yaklaşık 2 yıl önce evinin banyosunda düşerek kaburgasını zedeleyen ünlü şovmen, tedavi altına alındığı hastanede zor dönemlerden geçmişti. Yaralandıktan sonra kaçış sendromu adı verilen hastalığı nüksettiği açıklanan Mehmet Ali Erbil, uzun bir süre hastanede gözetim altında kalarak tedavi olmuştu.


ÇOCUKLUK TRAVMALARINI GÖKHAN ÇINAR'A ANLATTI

Zor günleri geriden bırakan ve Çarkıfelek ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü şovmen, TV8'de yayınlanan 'Paylaş Benimle' programına konuk oldu. Psikolog Gökhan Çınar'a içini döken Erbil çocukluk yıllarında yaşadığı travmaları anlattı.

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı... Annesiyle ilgili itirafları şoke etti! 'Annemi asla sevmedim'

Şovmen Mehmet Ali Erbil katıldığı programda "Bizi üvey babaya ezdirdiği için annemi sevemedim asla" açıklamasında bulunmuştu. Erbil, çocuklukta yaşadıklarını bir kez daha Paylaş Benimle programında dile getirdi.

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı... Annesiyle ilgili itirafları şoke etti! 'Annemi asla sevmedim' - Resim : 2


Mehmet Ali Erbil, anne ile ilişkisinin başlarda iyi olduğunu ancak annesinin kendisinden 10 yaş küçük bir doktorla evlendikten sonra değiştiğini söyledi. Anne -baba ilişkisini hiç hatırlamadığını ifade eden Erbil, bir tek sünnet töreninden bir kareyi hatırladığını ifade etti.

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı... Annesiyle ilgili itirafları şoke etti! 'Annemi asla sevmedim' - Resim : 3


''ANNEM BENİ ÇOK ÜZDÜ, İÇİMDEKİ SEVGİYİ BİTİRDİ''

Mehmet Ali Erbil yaşadıklarını "Evlat olarak annem beni çok üzdü, içimdeki sevgiyi bitirdi. Anneme çamaşırlarımı yıkattırmıyordu adam, bir komşumuz vardı ona yıkattırırdım. Elalemin adamına bizi ezdirdiğini görüyorum, bu çok acı bir şey. Bir televizyon programında bahsettim, küstü bana, konuşmuyor. " sözleriyle anlattı.

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı... Annesiyle ilgili itirafları şoke etti! 'Annemi asla sevmedim' - Resim : 4

''13 YAŞIMDA DA OLGUNDUM''

Gözyaşlarına hakim olamayan Mehmet Ali Erbil yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi...


"Denge sorunum var. Sol ayağımda hala geçmeyen problemler var. Yüce Tanrı bana ikinci bir şans verdi. Sevenlerime ve çocuklarıma beni bağışladı. Hayatım boyunca hiç yaş sorunum olmadı. Ben 13 yaşımda da olgundum. 60 yaşımda olduğum gibiydim. Hayat bana kendim olmayı öğretti. Duygusal olmayı öğrendim. Vicdanımın sesini dinledim. Allah'tan korktum ve kanunlara saygılı oldum. Hiç virgüllerim olmadı. Ne olursa olsun noktayı koyana kadar devam ettim."

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı... Annesiyle ilgili itirafları şoke etti! 'Annemi asla sevmedim' - Resim : 5

"BABAMDAN SEVGİ GÖRMEDİM"

Babasından hiç sevgi görmediğini söyleyen ünlü sanatçı, sözlerine şöyle devam etti;

"Doğduğumuz evde hiç anne babayı hatırlamıyorum. Babamdan pek sevgi göremedik. Eski İstanbul beyefendisi diye onlar sevgi göstermezlerdi. Babamın, hiç kucağına aldığını hatırlamam. Babama, baba diyemezdik. Babacığım derdik. Babamın bir ıslığı vardı. O ıslığı çaldığında hazır ola girerdik hepimiz."


"ANNEM BİZİ ÇOK EZDİRDİ"

Üvey babasıyla yaşadığı zorlıkları anlatan Mehmet Ali Erbil annesiyle ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı. Yaşadığı zor dönemleri anlatan Erbil "Anneme kızamıyorum. Babamdan göremediği sevgiyi, ilgiyi ondan gördü. Annem, bizi o adama çok ezdirdi. Biz büyüyünce batmaya başladık. O yüzden bizi evde istememeye başladı. Sokağa oynamaya çıkarmıyordu. Babam sevmiyordu, o adam nasıl sevsin." diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.


''HİÇBİR EŞİMİ MAĞDUR ETMEDİM''

"Yaşadıklarımdan ve çektiklerimden, kendi çocuklarıma çektirmeyeceğim dedim. Eşimden hiç ayrılmayacağım dedim ama olmuyor işte. Yaşadıklarımdan sonra, o sözü tutmak benim reflekslerimin dışında gerçekleşti. Kendimi yine de suçlu hissetmiyorum. Hiçbir eşimi mağdur etmedim. Hiçbir eşime yüksek sesle bağırmadım."


MEHMET ALİ ERBİL'İN ANNESİ YURDAGÜL EKEN KİMDİR?

Yurdagül Eken, evlendiğinde 16 yaşındaydı. Eşi Saadettin Erbil Türk tiyatro ve sinema oyuncusu ve seslendirme sanatçısıydı. Çiftin beraberliği uzun sürmedi, ayrılıktan sonra Yurdagül Eken önce baba evine döndü, daha sonra kendisinden 10 yaş küçük bir doktorla nikah masasına oturdu.

 

 

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı... Annesiyle ilgili itirafları şoke etti! 'Annemi asla sevmedim' ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil gökhan çınar Paylaş Benimle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.