Mehmet Ali Erbil: Bütün dünya buna sessiz kalıyor!

İsrail'in Filistin'e yaptığı şiddete yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor. Söz konusu zulme sessiz kalmayan Mehmet Ali Erbil de, "Söylemezsem Olmaz" programına telefonla bağlanarak, "Vicdanlara sesleniyorum: Almanya soykırım yaptığında dünya sessiz kalmadı" diyerek sessiz kalan ünlü isimlere gönderme yaptı.

İsrail'in Filistinlilere yaptığı zulüm giderek artarken, sanat camiasından İsrail'e karşı tepkiler devam ediyor.

 Mehmet Ali Erbil, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsen Olmaz programına telefonla bağlanarak Filistin'e yapılan hain saldırıyı kınadı. Diğer taraftan Erbil, sosyal medyada paylaşım yapmayan ünlü isimlere de gönderme yaptı.

"BU DİN MESELESİ DEĞİL, İNSANLIK MESELESİ"

Canlı yayında konuşan Erbil şu ifadeleri kullandı:

"Vicdanlara sesleniyorum: Almanya soykırım yaptığında dünya sessiz kalmadı. Ama Filistin'de 6 aylık çocuklar, kadınlar öldürülüyor. Hiçbir suçu olmayan insanlar öldürülüyor. Bütün dünya buna sessiz kalıyor. Bu din, mezhep meselesi değil insani bir mesele" 

Mehmet Ali Erbil: Bütün dünya buna sessiz kalıyor!

"ÇAKMA KOMÜNİSTLERE, SAHTE SOLCULARA SESLENİYORUM!"

İsrail'in zulmüne karşı paylaşım yapmayan ünlüler hakkında da konuşan Erbil, şunları söyledi:

"Hiç paylaşmayan ünlülere; özellikle çakma komünistlere, sahte solculara sesleniyorum. Hiçbir tanesinin sesi çıkmıyor o tiyatrocuların. Rahmetli Deniz Gezmiş Filistin'e gitti üç kişiyle" 

 

 

 

Mehmet Ali Erbil: Bütün dünya buna sessiz kalıyor! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Filistin İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.