Mehmet Akif Ersoy'un evi güzellik salonu oldu! 9 yıldır evin sahibi Sezen Aksu...

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak işletildiği ortaya çıktı. Bugünlerde cilt bakımı, manikür, pedikür gibi hizmetler verilen 3 katlı evi Sezen Aksu, 2011 yılında satın almıştı...

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, Sezen Aksu, İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un bir dönem Beylerbeyi’nde yaşadığı evi 2011 yılında, 350 bin TL’ye satın aldı.

Sanatçı 3 katlı olan eve, 2014 yılında 500 bin TL değerinde tadilat yaptırdı. Aksu evin dış cephesine ise dokunmadı.

İşte o evin, güzellik merkezi olarak Safiye Turan’a kiraya verildiği ortaya çıktı. Ersoy’un şiirler ve yazılar kaleme aldığı evde şimdilerdeyse cilt bakımı, manikür, pedikür ve takma kirpik yapılıyor.

GÜZELLİK MERKEZİNİN TABELASI BULUNMUYOR

“Safiye Turan Beauty Studio” adındaki güzellik merkezinin tabelasının binada asılı bulunmaması ise dikkat çekiyor. Sezen Aksu’nun evi kiraya vermeden önce Turan’a sık sık bakıma gittiği ve Beylerbeyi’nde bir yer açmak isteyen güzellik uzmanına evden bahsettiği öğrenildi.

‘SEZEN ŞİİR YAZAR BURADA’ DEDİK AMA

Mehmet Âkif Ersoy, Beylerbeyi civarında iki evde kaldı. 1908’den önce kaldığı ve şimdi Sezen Aksu’nun sahibi olduğu evde ise 11 ay yaşadı. Mahallenin eskileri, Aksu evi aldığında sanat ve şair evi olur düşüncesiyle mutlu olduklarını dile getirdi. Aynı komşular, “Sezen şiir yazar burada” dediklerini ama şimdi bu hale gelmesinden mutlu olmadıklarını söylediler.

Mehmet Akif Ersoy'un evi güzellik salonu oldu! 9 yıldır evin sahibi Sezen Aksu... ile ilgili etiketler Sezen Aksu Mehmet Akif Ersoy şair şiir beylerbeyi güzellik merkezi sanatçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.