Mehmet Akif Ersoy'un Akif filmi ne zaman gösterime girecek?

Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı yazarken hayatını konu alan Akif filminin tanıtım fragmanı yayınlandı. Mehmet Âkif Ersoy’u Yavuz Bingöl’ün, Mustafa Kemal Atatürk’ü ise Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı Akif filmi ne zaman gösterime girecek?

Yapımcılığını HT Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk’ün oturduğu Akif filminin ne zaman gösterime gireceği kesinlik kazandı. Şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşamından kesitlerinde sunulacağı Akif filmi 24 Eylül 2021 Cuma günü gösterime girecek.

Mehmet Akif Ersoy'un Akif filmi ne zaman gösterime girecek?

Senaryosu Mehmet Âkif Ersoy’un ailesinin verdiği muvafakatname ve Sebilürreşad Dergisi’nin katkısıyla oluşturulan “Âkif” filmi, dev oyuncu kadrosuyla da çok konuşulacak. Mehmet Âkif Ersoy’u Yavuz Bingöl’ün canlandırdığı filmde Fikret Kuşkan da Mustafa Kemal Atatürk rolünde seyirci karşısına çıkacak. Çekimleri İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kastamonu ve Konya’da yapılan filmin oyuncu kadrosunda Murat Han, Hazım Körmükçü, Mine Çayıroğlu, Erkan Bektaş ve Ruhi Sarı gibi usta isimler de yer alıyor.

Mehmet Akif Ersoy'un Akif filmi ne zaman gösterime girecek? ile ilgili etiketler Mehmet Akif Ersoy Akif

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.