Mehdi Eker'in katıldığı programda gazeteci Abdülkadir Ünal bayıldı VİDEO

50 anadolu kanalıyla birlikte TRT Haber’den canlı olarak yayınlanan, 'Anadolu Soruyor' programında üzücü bir olay yaşandı.

GAZETECİ TRT CANLI YAYININDA BAYILDI

50 anadolu kanalıyla birlikte TRT Haber'den canlı olarak yayınlanan "Anadolu Soruyor" programının konuğu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker olmuştu.

Programda gazeteciler; Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır, Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ve Kanal 5 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdulkadir Ünal, Eker'e sorular soruyordu.

ABDÜLKADİR ÜNAL BAYGINLIK GEÇİRDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker konuştuğu esnada hemen yanında oturan Kanal 5 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdulkadir Ünal baygınlık geçirdi.

TRT Haber olayın ardından reklama giderken, canlı yayında bayılarak koltuktan yere düşen Gazeteci Abdulkadir Ünal'a ilk müdahaleyi Genel Başkan Yardımcısı Eker ve yayında bulunan gazeteciler yaptı.

Daha sonra baygınlık geçiren Abdulkadir Ünal hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mehdi Eker'in katıldığı programda gazeteci Abdülkadir Ünal bayıldı VİDEO ile ilgili etiketler TRT Mehdi Eker canlı yayın bayıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.