Meghan Markle'ın spor rutini!

Meghan Markle, doğum sonrası kolay ve rahatlatıcı spor rutinini, annesi Doria ile birlikte yapıyor. Kraliyet ailesine sağlık konusunda tavsiyeler veren Katie Nicholl, Meghan'ın spor salonuna gitmediğini açıkladı.

4 hafta önce doğum yapan Meghan Markle, anne hayatına alışmaya çalışıyor. Spor rutinini tamamen değiştiren Meghan, fit yaşam tarzı yerine bebeği Archie'ye odaklanıyor.

Meghan Markle'ın spor rutini!

Meghan Markle'ın spor rutini! - Resim : 2

Yoga eğitmeni olan Doria, kızına dersler veriyor. Uzmanlar tarafından ağırlık kaldırması yasaklanan yeni anne, fit vücuduna yakın zamanda dönmeyi hedeflemediğini ve her şeyi yavaştan aldığını belirtti. Katie Nicholl, Meghan'ın Windsor Great Parkı'nın etrafında turlar attığını söylüyor.

''Meghan, anneliği kısa sürede benimsedi ve kendini çok hafif bir rutine alıştırdı. Ağır spor rutinine geri dönmek için acele etmiyor. Daha 4 hafta önce doğum yaptı. Elbette spora bir süre gidemeyecek.''

 

 

Meghan Markle'ın spor rutini! ile ilgili etiketler Prens Harry Meghan Markle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.