Meghan Fox ve sevgilisinin servet değerindeki evi! Aylık 30 bin dolar...

Dünyaca ünlü isim Meghan Fox ve şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly'nin yeni evlerinin kira fiyatı dudak uçuklattı. Ünlü çiftin yeni evlerinin kirası aylık 30 bin dolar olduğu öğrenildi...

Ünlü oyuncu Megan Fox ve şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly, aylığı 30 bin dolara lüks bir ev kiraladı. Kısa bir süre önce nişanlandıkları söylentisi ortaya atılan çift, Los Angeles’ın Sherman Oaks bölgesinde beş yatak odalı ve beş banyolu bir malikaneye yerleşti.

Meghan Fox ve sevgilisinin servet değerindeki evi! Aylık 30 bin dolar...

SPA SALONU VE ŞEF MUTFAĞI VAR

Nisan ayında inşa edilen evde havuz, spa salonu, basketbol sahası ve şef mutfağı bulunuyor. Daily Mail’e konuşa kaynaklar, çiftin, evin inşaatının tamamlanmasının ardından mayıs ayında eve taşındıklarını bildirdi. Megan Fox ve rap şarkıcısı sevgilisi, evin rezidans şeklindeki esas bölümünde yaşıyor. Mülk bir de ayrı bir bina şeklinde ‘ikinci aile evi’ni kapsıyor. Bu binanın kullanılıp kullanılmadığı bilinmiyor.

Meghan Fox ve sevgilisinin servet değerindeki evi! Aylık 30 bin dolar... - Resim : 2

The Transformers oyuncusu ile şarkıcı Machine Gun Kelly’nin yeni evi yaklaşık 500 metrekare büyüklüğünde. Çift, 2020 yılının başlarında Midnight In The Switchgrass filminin setinde tanıştı. İlişkilerini Mayıs 2020’de duyurdular. 35 yaşındaki üç çocuk annesi Megan Fox ile 31 yaşındaki Machine Gun Kelly, birlikte ilk kırmızı halı geçişlerini 2021 Amerikan Müzik Ödülleri’nde yaptı.

Meghan Fox ve sevgilisinin servet değerindeki evi! Aylık 30 bin dolar... - Resim : 3

 

Meghan Fox ve sevgilisinin servet değerindeki evi! Aylık 30 bin dolar... ile ilgili etiketler kiracı Meghan Fox machine gun kelly
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.