Meğer yıllarca birlikte yaşamışlar! Kibariye'den, Seda Sayan itirafı

Şarkıcı Kibariye, Star TV'de yayınlanan ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’ programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, programda uzun yıllar ev arkadaşlığı yaptığı melektaşı ve yakın arkadaşı Seda Sayan'ı nasıl keşfettiğini anlattı.

Star TV’de ekrana gelen 'Doğu Demirkol ile Alelade Show’ programının 19 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan 9'uncu bölümüne Kibariye konuk oldu. Şarkıcı Kibariye, konuk olduğu programda uzun yıllar aynı evi paylaştığı dostu Seda Sayan ile ilgili itirafıyla gündem oldu.


Programda gençlik yıllarından kareler yayınlanan Kibariye, meslektaşı Seda Sayan ile sarıldıkları pozu görünce hemen alkışladı. Ünlü şarkıcı sonrasında da Sayan'ı nasıl keşfettiğini anlattı.

 seda sayan - kibariye

Kibariye, "Şu Seda'yı ne zaman görsem içimin yağları eriyor. Biz aynı evde 40 sene yaşadık. Bir butiğe gittim, kendime kazak almak istedim. Seda'yı bir gördüm, maşallah çok güzel kadın.'Sen buraya yakışmıyorsun. Sesin var mı senin?' dedim. Azıcık şarkı okudu. Bana da alt kadro lazımdı. Seda'yı ben o zaman keşfettim" dedi.

Ünlü isim, sözlerine "Başka kimseye böyle bir şey yapmadım. Elektriğim Seda ile tuttu. Kalbi çok güzeldir Seda'nın. Ekranda nasıl konuşuyorsa aynı öyledir" diye devam etti.

''TAM 40 SENE AYNI EVDE KALDIK''

Kibariye, programın ilerleyen dakikalarında da "17 yıl ev arkadaşlığı yaptığın Seda Sayan'ın sevmediğin bir huyu var mıydı?" sorusuna yanıt verdi.

62 yaşındaki şarkıcı "17 değil ben onu düzelteyim. Tam 40 sene aynı evde kaldık. Seda'nın her huyunu sevdim. Bir tane yaramaz huyu yoktur. Bana gidip kazaklar, parfümler alırdı. Vefakardır. Anlatmakla bitiremem onu. Seda'yı her zaman çok özel ve ayrı tutarım" ifadelerini kullandı.

 

Meğer yıllarca birlikte yaşamışlar! Kibariye'den, Seda Sayan itirafı ile ilgili etiketler Kibariye Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.