Meğer o fotoğrafta İbrahim Tatlıses'in yanındaki sevgilisi Gülçin Karakaya değilmiş!

İmparator lakaplı 69 yaşındaki sanatçı İbrahim Tatlıses dün Instagram hesabından romantik bir paylaşıma imza attı. El ele tutuştuğu manzaralı bir karesini paylaşan İbrahim Tatlıses'in yanındaki kişinin kendisinden 43 yaş küçük asistanı ve sevgilisi Gülçin Karakaya olduğu düşünülsede gerçek bambaşka çıktı...

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı 26 yaşındaki asistanı ve sevgilisi Gülçin Karakaya ile ilgili “Gülçin’le gönül evliliği yaptım” şeklindeki açıklamasıyla dikkat çeken İbrahim Tatlıses dün Instagram hesabının hikaye bölümünden sevgilisiyle el ele aşk pozunu yayınladı. Tatlıses o paylaşımına, "Deniz kenarında bazı evler vardır ya lebi derya, bizimki de lebi orman" notunu düştü. Fotoğrafta arkası dönük olan kişinin Gülçin Karakaya olduğu düşünüldü. Ancak gerçek bambaşka çıktı.

Meğer o fotoğrafta İbrahim Tatlıses'in yanındaki sevgilisi Gülçin Karakaya değilmiş!


İBRAHİM TATLISES - GÜLÇİN KARAKAYA AŞKI BİTTİ

Snob Magazin'in haberine göre; İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'dan sessiz sedasız ayrıldı. Tatlıses, kısa süre içerisinde ismini sır gibi sakladığı biriyle yeni bir aşka yelken açtı.


Meğer o fotoğrafta İbrahim Tatlıses'in yanındaki sevgilisi Gülçin Karakaya değilmiş!

AYRILIK İDDİASINI KUVVETLENDİREN HAMLE

Gülçin Karakaya, geçtiğimiz günlerde birlikte bir düğüne katıldığı aşkı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in günler önce gerçekleşen düğününe de katılmamıştı. İkilinin fikir ayrılıkları yaşadığı konuşuluyor... Karakaya, Tatlıses ile çekilmiş fotoğraflarını da Instagram'dan kaldırarak ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.

 

Meğer o fotoğrafta İbrahim Tatlıses'in yanındaki sevgilisi Gülçin Karakaya değilmiş! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Sosyal Medya Instagram Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.