Megastar Tarkan'dan ilginç açıklama: Yakında beni makyajlı görürseniz şaşırmayın

2016 yılında Pınar Tevetoğlu ile evlenen ve 2018 yılında da kızı Liya'yı kucağına alarak ilk kez baba olmanı heyecanını yaşayan Megastar Tarkan, Instagram hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. 49 yaşındaki şarkıcının kızıyla birlikte yaptığı paylaşıma düştüğü espirili not ise gülümsetti.

Bir süredir ailesiyle birlikte Almanya'da gözlerden uzak yaşam süren sevilen şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Daha önce kızı Liya için tütü giyen ve o anları "Rolling Stones tişörtü giyip cool (havalı) Baba gibi takılmaya çalışırken, o tişörtün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte!" sözleriyle takipçileriyle paylaşan ünlü sanatçı Tarkan, bu kez de pembe simli bir maske takarak poz verdi.


Kızı Liya ile birlikte objektif karşısına geçen Tarkan paylaşımına şu notu düştü:

''Tütüler, maskeler filan… :)
Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın😁
Olsun, kızımın mutluluğu için maskarası da olurum icabında
❤️🧿❤️🧿❤️

İyi pazarlar😘 ''

İşte Tarkan'ın o paylaşımları...

Megastar Tarkan'dan ilginç açıklama: Yakında beni makyajlı görürseniz şaşırmayın

Megastar Tarkan'dan ilginç açıklama: Yakında beni makyajlı görürseniz şaşırmayın

Megastar Tarkan'dan ilginç açıklama: Yakında beni makyajlı görürseniz şaşırmayın ile ilgili etiketler Tarkan Instagram Sosyal Medya tarkan tevetoğlu liya tevetoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.