Megastar Tarkan özel hemşire tutmuş!

Zayıflamak adına sağlığından olduktan sonra ameliyatla yeniden eski günlerine dönüş sinyalleri veren ve 3 kilo alan Seren Serrengil, Batum’da sahne aldı. Serengil’in sesi sosyal medyada gündem olurken Elif Karlı kendisini tutamadı.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyuran Türk popunun megastarı Tarkan’ın hastalık süresince kendisine özel hemşire tuttuğu ortaya çıktı. Hastalığı hafif semptomlarla atlatan Tarkan şimdide yeni şarkısı için geri sayıma başladı.

Bir süre kadar önce koronavirüse yakalanan ve bunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Tarkan, hastalık sürecini hafif semptomlarla atlatmayı başardı. Covid-19 aşısının önemine vurgu yaparak sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunan megastar, hastalığı süresincede kendisine özel bir hemşire tuttu.

Megastar Tarkan özel hemşire tutmuş!

Kızı Liya ve eşi Pınar Dilek’e virüs bulaştırmamak adına evinde kendini karantina altına alarak izole eden ünlü yıldıza hastalığı süresince özel bir hemşire eşlik etti ve yakından ilgilendi. Evinde ozon tedavisi de alan Tarkan’ın koronavirüs hastalığını hafif bir şekilde geçirmesine en büyük etkenlerden birisi de bu oldu.

Geçtiğimiz günler içerisinde hayranlarına müjdeli bir haberde veren Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yeni şarkısı için hazırlık sürecinin başladığını söyledi. Tarkan, “Geri sayım başladı…Yeni şarkı geliyor” paylaşımıyla hayranlarını ve takipçilerini heyecanlandırdı.

Megastar Tarkan özel hemşire tutmuş! ile ilgili etiketler Tarkan hemşire
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.