Megastar Tarkan koronavirüse yakalandığını ve hastalığı atlattığını duyurdu

Koronavirüs salgını döneminin tamamen kontrol altına alınacağı zamana kadar konser vermeme kararı aldığını duyuran ve yakın zamanda ise yeniden sahnelere dönen Megastar lakaplı şarkıcı Tarkan'dan kötü haber. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla PCR testinin pozitif çıktığını duyurdu. Koronavirüse yakalanan Tarkan aşı olduğu için hastalığı daha hafif atlattığını duyurdu.


Şarkıcı Tarkan, 5,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaklaşık 10 gün önce koronavirüse yakalandığını ve hastalığı atlattığını duyurdu.


Her yıl Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da konser veren Tarkan, pandemi nedeniyle sahnelere ara vermişti. Geçtiğimiz yılbaşı gecesi uzun bir aranın ardından konser veren Tarkan koronavirüse yakalandı. 2016 yılında Pınar Tevetoğlu ile evlenen ve 2018 yılında da kızı Liya'yı kucağına alan Tarkan bir süredir ailesiyle birlikte Almanya'da yaşıyor. Sevenlerine sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayatından kesitler sunan Tarkan koronavirüse yakalandığını duyurdu.


''İYİ Kİ AŞILIYIM DİYE DÜŞÜNDÜM HEP''

Evinin salonunda yatarken çekilen bir pozunu paylaşan Tarkan şu ifadeleri kullandı:


''10 gün kadar önce Pcr testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen yakalandım ben de bu virüse. Ama merak etmeyin, çok hafif semptomlarla atlattım ve şimdi gayet iyiyim👍

Aşıyla ilgili olumlu, olumsuz çok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ve ben de neye inanacağımı şaşırıyorum bazen ama bu virüse yakalandığımda “iyi ki aşılıyım” diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Covid’i.

Aman kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın canlarım.
Sizi seviyorum😘❤️''

Megastar Tarkan koronavirüse yakalandığını ve hastalığı atlattığını duyurdu

Tarkan'ın bu paylaşımına aralarında Nilgün Belgün, Didem Uzel Sarı, Hatice, Mabel Matiz, Sevim Emre gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Megastar Tarkan koronavirüse yakalandığını ve hastalığı atlattığını duyurdu ile ilgili etiketler Tarkan Sosyal Medya covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.