Megakent kar esaretindeyken İBB Başkanı tiyatro salonu gezdi

İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Pek çok kişi yeterli temizlenmeyen yollar sebebiyle saatlerce trafikte kaldı. Trafikte zor anlar yaşayan vatandaşlar sosyal medyadan İBB'ye isyan ederken Ekrem İmamoğlu hiçbir paylaşımda bulunmadı. İmamoğlu'nun bu sırada Şişli'deki Kenter Tiyatrosu'nda incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Günlerdir süren kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen İstanbul, bu sabah etkisini artırarak tamamen kara teslim oldu. Kentte trafik yoğunluğunun yüzde 70'i geçtiği görülürken vatandaşlar işlerine gitmekte zorluk çekti. Pek çok vatandaş yolda kaldı.

Megakent kar esaretindeyken İBB Başkanı tiyatro salonu gezdi

VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Sabah saatlerinden itibaren şehri olumsuz etkileyen kar yağışına ve yaşanan aksiliklere yönelik herhangi bir açıklama yapmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Şişli'deki yeniden yapım çalışmalarının başlayacağı Kenter Tiyatrosu'nda ortaya çıktı. Trafikte zor zamanlar geçiren vatandaşların tüm isyanına rağmen tek bir açıklama bile yapmayan İmamoğlu, burada incelemelerde bulundu.

Megakent kar esaretindeyken İBB Başkanı tiyatro salonu gezdi - Resim : 2

AVUKAT CELAL ÜLGEN: İKİ SAATTİR YOLDAYIM

Öte yandan Avukat Celal Ülgen de sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak kar sebebiyle yolda kaldığını ifade etti.

Ülgen paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Müjdat Gezen’in ceza mahkemesi duruşmasına gitmeye çalışıyorum iki saattir yoldayım. Kar geçit vermiyor. Özellikle Sancaktepe Sibirya gibi"

Megakent kar esaretindeyken İBB Başkanı tiyatro salonu gezdi ile ilgili etiketler İstanbul İBB Ekrem İmamoğlu Trafik kar yağışı celal ülgen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.