Megadeth'in efsane solisti Dave Mustaine'den kötü haber!

Mustaine gırtlak kanseri olduğunu duyurdu. İyileşme ihtimalinin yüzde 90 olduğunu söyledi.

ABD’li thrash metal grubu Megadeth’in solisti ve gitaristi olan Dave Mustaine gırtlak kanserine yakalandığını açıkladı. Hastalığını dün resmi Facebook hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Mustaine, doktorların yüzde 90 iyileşme ihtimali verdiğini söyledi.

Megadeth'in efsane solisti Dave Mustaine'den kötü haber!

80’lerde Metallica’da yer alan ve oradan kovulduktan sonra Megadeth adlı grubu kurarak yüksek albüm satışlarına ulaşan Mustaine, 2019 yılında planlanan konser ve etkinliklerin birçoğunun iptal edileceğini takipçilerine duyurdu.

Grubun diğer üyeleriyle stüdyoda olduğunu ve son albümü ‘Dystopia’nın devamı üzerinde çalıştıklarını belirten Mustaine, tüm güncel gelişmeleri grubun resmi sitesinde paylaşacaklarını vurguladı.

Megadeth'in efsane solisti Dave Mustaine'den kötü haber! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.