Mega Star Tarkan Sevenlerini Üzecek Bir Karar Aldı! Hayranları Şoka Girdi! Nedenini İse Açıkladı

Mega Star Tarkan, almış olduğu karara göre, içinde bulunuyor olduğumuz koronavirüs salgını döneminin tamamen kontrol altına alınacağı zamana kadar konser vermeme kararı aldığını duyurdu.

Yıllardan bu yana ününden ve kalitesinden asla taviz vermemiş olan yakışıklı pop yıldızı,  Mega Star Tarkan, geçtiğimiz günlerde önemli bir karara imza attı. Almış olduğu karardan dolayı sevenlerini oldukça üzdü. 

Mega Stardan Konser Kararı! 

Mega Star Tarkan, almış olduğu karara göre, içinde bulunuyor olduğumuz koronavirüs salgını döneminin tamamen kontrol altına alınacağı zamana kadar konser vermeme kararı aldığını duyurdu. Duyurmuş olduğu bu karar ile sevenlerini ve konser vereceği günü bekleyen hayranlarını oldukça üzdü.  

Mega Star Tarkan Sevenlerini Üzecek Bir Karar Aldı! Hayranları Şoka Girdi! Nedenini İse Açıkladı

Konserlerini Beklemeye Aldı!

Her sene mutlaka Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da hayranlarıyla buluşan Mega Star Tarkan’ın, pandemi koşullarından ötürü bir süre konserlerine ara verdiğini biliyoruz. Gerekli tedbirler alınarak bazı sanatçıların başlatmış olduğu konser sezonunun ardından Mega Star Tarkan’a da konser vermesi için çok büyük talepler yağıyordu. Ancak bu yoğun konser taleplerine Tarkan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla toplu bir yanıt vermiş oldu.

Sosyal Medya Paylaşımı Hayranlarını Üzdü

Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşımı yapan Tarkan, hayran kitlesine, şarkı sözleri ile hitap ederek şunları söyledi: ‘’ Sahneden, sizlerden bu kadar ayrı kalmamıştım hiç. Sanırım o yüzden de eksik, yarım her şey. Değeriniz, merakınız, ilginiz, o alkış ve tezahürat sesleriniz, özetle ruhumun ilacı olan o güzel enerjiniz olmadan ben ben gibi değilim. ‘E o zaman neden konser yapmıyorsun?’ diyenlerinizi duyuyorum. 

Megastar Tarkan hayranlarını üzen bir karar aldı! 1

Pandemi… Evet belirli tedbir kuralları kapsamında konserler yapılıyor şu an ama ben benim konserlerim için riskli buluyorum. Çünkü biliyorum, biz bir araya geldik mi coşarız. Kimse tutamaz bizi. Kural mural tanımayız. Kırarız zincirleri. Ama ben kimseyi tehlikeye atmak istemem. Bu koronavirüsü kontrol altına aldığımız zaman (bu da aşılarımızı tamamladıkça olacak), düzlüğe çıktığımızda kavuşuruz… Sabredin inci tanelerim. Kavuşacağız mutlaka sabredin.’’ ifadelerini kullanarak pandemiden ötürü konserlere bir süre ara vereceğini duyurmuş oldu. 

Mega Star Tarkan Sevenlerini Üzecek Bir Karar Aldı! Hayranları Şoka Girdi! Nedenini İse Açıkladı ile ilgili etiketler Tarkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.