Meg: Derinlerdeki Dehşet filminin konusu nedir? Meg: Derinlerdeki Dehşet oyuncuları kimlerdir?

9 Ocak Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Meg: Derinlerdeki Dehşet filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Meg: Derinlerdeki Dehşet hangi kanalda, Meg: Derinlerdeki Dehşet oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

9 Ocak Salı günü Kanal D  yayın akışında yer alan Meg: Derinlerdeki Dehşet adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Meg: Derinlerdeki Dehşet 2018 yılında vizyona girmiştir. Meg: Derinlerdeki Dehşet adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Meg: Derinlerdeki Dehşet filminin konusu nedir? Meg: Derinlerdeki Dehşet oyuncuları kimlerdir?

Meg: Derinlerdeki Dehşet Filminin Konusu Nedir?

Meg: Derinlerdeki Dehşet, tarih öncesinden kalma bir canavarı durdurmaya çalışan Jonas Taylor'ın hikayesini anlatıyor. Uluslararası bir deniz altı gözlem programının parçası olan derin deniz sualtısı, soyunun çoktan tükenmiş olduğu düşünülen büyük bir yaratık tarafından saldırıya uğrar. Hasar gören denizaltı, mürettebatı içeride kapana kısılmış bir halde, Pasifik Okyanusu'nun en derin yerinde durmaktadır.

Meg: Derinlerdeki Dehşet filminin konusu nedir? Meg: Derinlerdeki Dehşet oyuncuları kimlerdir?

Vizyoner Çin okyanus bilimcisi, kızı Suyin'in gönülsüzlüğüne rağmen, mürettebatı kurtarması için uzman derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor'ı tutar. Taylor sualtının çevresinde süzülen bu canavarla daha önce de karşılaşmıştır; tarih öncesinden kalan ve iki buçuk milyar yıl önce soyunun tükendiği zannedilen, 23 metrelik bir Megalodon. Taylor aşağıda sıkışıp kalmış herkesi kurtarmak için kendi hayatını riske atmalı, korkularıyla yüzleşmeli ve dünyanın en tehlikeli yırtıcısının karşısına çıkmalıdır...

Jason Statham başrollü üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda John Turteltaub oturuyor. Yıldız oyuncuya Bingbing Li, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Robert Taylor, Sophia Shuya Cai ve Masi Oka gibi isimler eşlik ediyor.

Meg: Derinlerdeki Dehşet Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Jon Turteltaub

Oyuncular: Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson

Tür: Gerilim, Aksiyon

Yapım Yılı: 10 Ağustos 2018 / 1s 54dk

Meg: Derinlerdeki Dehşet filminin konusu nedir? Meg: Derinlerdeki Dehşet oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler meg: derinlerdeki dehşet filminin konusu nedir ne zaman çekild oyuncuları kimlerdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.