Medyascope aldığı paraların hakkını veriyor

ABD'nin Türkiye'yi Rusya'dan S-400 alımı nedeniyle hedef alan yaptırımlarına karşı AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti ortak bir bildiri yayınladı. Türkiye, bu skandal karara karşı birlik olmuşken, ABD tarafından fonlanan Medyascope yine kendisinden beklenen duruşu sergiledi. Sitede yer alan bir haberde 4 partinin ortak bildirisi yorumlanırken, Türkiye'nin savunmasına güç katacak S-400 alımından 'fiyasko' olarak bahsedildi.

ABD merkezli düşünce kuruluşu Center for American Progress'ın 'Türkiye'nin Değişen Medya Ortamı' raporunda, T24, Gazete Duvar, Medyascope ve Bianet gibi internet gazetelerinin ABD ve Avrupa tarafından fonlandığını belirtmişti.

Medyascope, bugünkü bir haberinde aldığı paranın hakkını verdiğini gösterdi.

S-400 ALIMINA 'FİYASKO' DEDİ

Medyascope'un YouTube kanalında konuşan Ruşen Çakır, ABD'nin Türkiye'ye yaptırım kararını yorumlarken, Rusya'dan alınan S-400'leri 'fiyasko' olarak yorumladı.

Çakır, "ABD’nin S-400’ler nedeniyle Türkiye’ye yaptırım kararı almasının ardından CHP ve İYİ Parti, bir kez daha bir dış politika konusunda AK Parti ve MHP ile birlikte “yerli ve milli” bir duruş sergileyip ortak açıklamaya imza attı. Bu ortak açıklama Ankara’nın S-400 alım sürecinin bir fiyasko olduğu gerçeğini örtbas etmiyor." ifadesini kullandı.

 Medyascope aldığı paraların hakkını veriyor

 

Medyascope aldığı paraların hakkını veriyor ile ilgili etiketler S-400 ABD medyascope ruşen çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.