Medyanın "Aydın Abi"si vefat etti!

1986 yılında Sabah Gazetesi'nde muhabir olarak gazetecilik hayatına adım atan Aydın Şentürk bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenildi. Şentürk için bugün gazete binası önünde bir tören düzenlendi. Aydın Şentürk'ün cenazesi daha sonra memleketi Kırklareli'ne gönderildi.

Sabah Gazetesi Yurt Haberler Müdürü Aydın Şentürk 53 yaşında kanser nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

32 yıldır içinde bulunduğu medyanın "Aydın Abi"si için bugün Sabah Gazetesi'nin Balmumcu'daki binası önünde bir tören düzenlendi. 

Şentürk, Törenin Ardından toprağa verilmek üzere Kırklareli'ne gönderildi. 

Sürekli sarı basın kartı sahibi Şentürk cenazesi Kırklareli merkeze bağlı Kocahıdır köyünde ikindiyi müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Sabah Gazetesi'nde Şentürk'ün vefatı ile ilgili yapılan ve "Gazetemizin acı kaybı" başlığı ile verilen haberde,

"Mesleğin ‘Aydın Abi’si Yurt Haberler Müdürümüz Aydın Şentürk hayata veda etti. 

Basın camiasının acı kaybı. Gazetemizin emektar Yurt Haberler Müdürü usta gazeteci Aydın Şentürk (53) bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

İstanbul Bahçelievler'deki Hizmet Hastanesi'nde bir yılı aşkın süredir beyin tümörü tedavisi gören Aydın Şentürk'ün, dün akşam saatlerinde kriz sonrası kalbi durdu. Doktorların tüm çabalarına rağmen kalbi çalıştırılamayan Şentürk hayatını kaybetti.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Aydın Şentürk,1986'da Sabah gazetesinde mesleğe başladı. 31 yıllık meslek hayatının büyük bölümünde gazetemizde yurt haberler müdürlüğü yapan Şentürk, gazeteciliğin hemen hemen her biriminde görev almış ve başarılı haberciliği nedeniyle birçok ödüle de layık görülmüştü. Tülin Şentürk ile evli olan Aydın Şentürk'ün Ezgi ve Utku adlı iki çocuğu bulunuyor." denildi.

 

Medyanın "Aydın Abi"si vefat etti! ile ilgili etiketler Sabah Gazetesi kanser aydın şentürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.