"Medya maymunu musun?"

Kısa bir süre önce boşanan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Yeni barışan çift katıldıkları düğünde birbirine girdi.

Boşandıktan 20 gün sonra barışan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, önceki gün birlikte Ferruh Taşdemir'in düğününe katıldı. Yeni barışan ve ikinci kez evlenmek için hazırlıklar yapan çift, düğün töreninde kavga etti.

"Medya maymunu musun?"

"MEDYA MAYMUNU MUSUN?"

İddiaya göre kavga nedeni, Sinan Akçıl'ın basın mensuplarına röportaj vermek istemesi oldu. Basına konuşmak istemeyen Burcu Kıratlı da Sinan Akçıl'a, "Medya maymunu musun? Ne gerek var?" şeklinde bir çıkış yaptı.

BİRBİRİLERİNE GİRDİLER

Bir anda gerilen çift, kavga ederek düğün hazırlığıyla meşgul olan otelin mutfağına girdiler. Kavga mutfak çalışanlarının önünde tüm şiddetiyle devam ederken Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl'a vurdu. Kavgası zor biten ikili, mutfak çalışanlarının yardımıyla arka kapıdan çıkarak oteli terk etti.

Akçıl daha sonra 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada tartışmanın sebebinin Kıratlı'nın eteği olduğunu söyledi.

"Medya maymunu musun?" ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Burcu Kıratlı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.