Medya maydonozlarına daha ne kadar inanacaksınız?

Gazeteci Ürün Dirier, yıllar önce Aktüel dergisi için yaptıkları bir haberi anlatırken bugün her konuda televizyonlarda ahkam kesen sözde 'uzman'ları topa tuttu.

Sosyal medya hesabından yıllar önce yaptıkları bir haberi anlatan Ürün Dirier"Siyasetten adalete, sosyolojiden teröre her konuda bilirkişi olarak medyada konuşan-yazan 20 kişiye 'Karadeniz’de sadece kadınları etkileyen bir hastalıkla ilgili' görüşlerini sorduk." dedi.

Öyle bir hastalığın olmadığını, kendilerinin uydurduğunu söyleyen Dirier, "Bir iki kişi hariç kimse böyle bir hastalıktan haberdar olmadığını söylemedi. Psikolojik olduğunu söylediğimiz uydurma hastalığın sebebiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bile bulundular." ifadelerini kullandı.

 "BİLİRKİŞİLERE ÇOK DA İNANMAYIN"

 Haberi kapaktan 'medya maydonozları' diye verdiklerini belirten gazeteci, bugün her konuda televizyonlarda ahkam kesen sözde 'uzman'lara göndermede bulunarak "Bilirkişilere çok da inanmayın" şeklinde konuştu.

Medya maydonozlarına daha ne kadar inanacaksınız? 

Medya maydonozlarına daha ne kadar inanacaksınız? ile ilgili etiketler gazeteci televizyon Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.