Medya Akademisi için kayıtlar başladı

Adnan Menderes Üniversitesi ve UMED tarafından düzenlenen "Medya Akademisi" için kayıtlar başladı. Yeni nesil gazetecilik eğitimi verilecek ve ücretsiz olacak akademi için kayıtlar 10 Haziran'a kadar sürecek.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve UMED tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla sertifikalı ücretsiz “Medya Akademisi” kayıtları başladı.

Akademiye katılmak isteyenlerin, 10 Haziran’a kadar info@umed.com.tr adresine CV göndermeleri gerekiyor.

Medya Akademisi için kayıtlar başladı

Yeni nesil gazetecilik eğitimlerinin verileceği Medya Akademisi alanında uzman ve deneyimli gazeteciler tarafından haber yazım ve teknikleri, televizyon haberciliği, muhabirlik, internet medyası ve editörlüğü, dış habercilik, medya etiği ve foto muhabirliği eğitimleri verilecek.

Gerçekleştirilecek akademide, derslere sürekli katılım sağlayan ve başarılı olan öğrencilere 5 haftalık eğitimin sonunda sertifika verilecek. Akademinin sonunda, alanında uzman isimler gençlerle deneyim paylaşımları yapacak.

Medya Akademisi için kayıtlar başladı ile ilgili etiketler başvuru adnan menderes üniversitesi UMED medya akademisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.