Medipol Başakşehirli Şener Özbayraklı'dan eski kulübü Bursaspor'a destek

Transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak Medipol Başakşehir ile sözleşme imzalayan Şener Özbayraklı, ekonomik sorunlar yaşayan eski kulübü Bursaspor'a hatıra forması alarak destek verdi.

Türkiye liglerinde en üst seviyede şampiyonluk yaşayan 6 kulüpten biri olan Bursaspor, Süper Lig'de geçirdiği başarılı yıllarında ardından küme düşerek TFF 1. Lig'de mücadele etmeye başmamıştı.

2009-2010 sezonunda Ertuğrul Sağlam yönetiminde şampiyonluk yaşayan ancak sonraki yıllarda istikrarsız bir görüntü çizerek 2018-2019 sezonu sonunda bir alt lige düşen Bursaspor, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle bir kampanya başlatmıştı.

3 Ağustos'ta başlayan ve son günü 10 Ağustos olarak duyurulan "Ayağa kalk Bursa" kampanyasıyla, hatıra forması karşılığı kulübe ekonomik destek verilmesi istendi.

ŞENER ÖZBAYRAKLI'DAN 16 BİN LİRALIK DESTEK

Futbol hayatına Medipol Başakşehir'de devam eden Bursaspor'un eski futbolcusu Şener Özbayraklı da kampanyaya destek verdi. Kulübün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Ayağa Kalk Bursa hareketine 16.000 TL değerinde hatıra forması alarak katkıda bulunan eski futbolcumuz Şener Özbayraklı’ya teşekkür ederiz." denildi.

31 yaşındaki deneyimli futbolcu, 2013 yılında bedelsiz olarak Polatlı Bugsaşspor'dan Bursaspor kadrosuna katılmıştı. Timsahlar'da iki sezon boyunca başarılı bir graik çizen Özbayraklı, 2015 yılında 1,63 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. 

Medipol Başakşehirli Şener Özbayraklı'dan eski kulübü Bursaspor'a destek ile ilgili etiketler Bursaspor Şener Özbayraklı Ayağa Kalk Bursa Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.