Medipol Başakşehir ile Sivasspor 19. haftada 1-1 berabere kaldı

Medipol Başakşehir ile Sivasspor, Süper Lig'in 19 haftasında 1-1 berabere kaldı. Yoğun bir kar yağışı altında oynanan karşılaşmada ilk yarıda atılan karşılıklık gollerle puanlar paylaşıldı. Başakşehir 83'te galibiyet golünü bulsa da hakem Alper Ulusoy "itme var" dedi ve maçta kazanan kendisi oldu.

1-1

Süper Lig'in 19. haftasında Medipol Başakşehir ile Demir Grup Sivasspor, 1-1 berabere kaldı. İki takım, yoğun kar yağışı altında oynanan maçta ilk yarıda gelen karşılıklık gollerle puanları paylaştı.

Alper Ulusoy'un yönettiği maçta oyun zaman zaman durdurularak saha çizgileri yeniden çizildi. Topun sekmediği anların yaşandığı maçta ilk gol 38'de geldi. Sivas kalecisi Ali Şaşal Vural'ın neden olduğu çift vuruşta Deniz Türüç topa dokundu, Daniel Aleksic vurdu, barajı geçn top ağlarla buluştu: 0-1.

Göz gözü görmeyen maçta konuk ekip 42'de kaptan Hakan Arslan'la beraberlik golünü buldu. Max Gradel'in ortasında kafayı vuran 32 yaşındaki orta saha oyuncusu gol atanın kazanacağı maçta takımına beraberliği getirdi: 1-1. Bu sezon 16 lig maçında 5 gole ulaşan tecrübeli isim, geçen hafta 0-1 geriye düşüp 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçında 2 golü de kendisi atmıştı.

Demba Ba'nın 83'te attığı galibiyet golü ise sayılmadı. Senegalli yıldız kafayla topu ağlara gönderdi ancak yükselirken savunmacısı Caner Osmanpaşa'yı ittiği için gol sayılmadı.

Medipol Başakşehir ile Sivasspor 19. haftada 1-1 berabere kaldı

Bu sonuçla Başakşehir'in 2 maçlık galibiyet serisi kısa kaldı. Puanını 23'e yükselten Turuncu-Lacivertliler hafta içi Kayserispor'a konuk olacak. Yenilmezlik serisi 4 maça, puanı da 23'e çıkan Rıza Çalımbay yönetimindeki Yiğidolar ise perşembe günü Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Rafael, Ponck, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut, İrfan Can, Deniz Türüç, Aleksic, Demba Ba, Crivelli

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Robin, Appindangoye, Caner, Uğur, Claudemir, Hakan, Fajr, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Medipol Başakşehir ile Sivasspor 19. haftada 1-1 berabere kaldı - Resim : 2

Medipol Başakşehir ile Sivasspor 19. haftada 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Sivasspor Medipol Başakşehir Bein Sports 1 şifresiz canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.